Zonnepanelen

Als je rondom je kijkt zie je zonnepanelen in Geleen  meer en meer verschijnen, dit vooral omdat zonnepanelen duurzaam zijn en omdat er op jouw energiefactuur bespaart kan worden. Natuurlijk moet je er eerst voor zorgen dat jouw dak geschikt is om zonnepanelen te laten plaatsen, als jouw dak helemaal in de schaduw ligt dan is het niet echt aangeraden om panelen te laten plaatsen.

Voordelen

Zonnepanelen laten installeren heeft natuurlijk ook nog wat voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen van het laten plaatsen van zonnepanelen is dat je gratis gebruik kunt maken van het zonlicht (of wind) om je eigen energie op te wekken. Dankzij de zonnepanelen wordt de CO2-uitstoot van jouw huishouden ook vermindert.

Zonnepanelen zijn ook van voordeel voor jouw energierekening. Met zonnepanelen kun je direct besparen, dit omdat jij zelf jouw energie opwekt en niet meer afhankelijk bent van afwisselende energieprijzen van energieleveranciers. Als je een zonnestroomsysteem hebt dan is het ook mogelijk om binnen enkele jaren terug te verdienen.

Je verhoogt de waarde van jouw huis wanneer je kiest om een zonnestroominstallatie te laten plaatsen. Ook is het hierdoor makkelijker om jouw huis te verkopen omdat het een betere energielabel heeft.

Vergelijken

Als je zonnepanelen in Geleen wilt laten plaatsen dan raden we je eerst aan om goed te vergelijken. Als je gaat vergelijken om de beste zonnepanelen te vinden moet je niet enkel kijken naar de kwaliteit. Bij het zoeken van de meest geschikte zonnepaneel moet je rekening houden en vergelijken op basis van meerdere aspecten. Je gaat het best eerst beginnen met vergelijken van het vermogen, de opbrengsten en het rendement. Vervolgens hou je rekening met de verschillende prijzen en prestaties daarna de product- en vermogensgarantie en natuurlijk ook altijd het keurmerk.

Subsidies

Als laatst, je kunt altijd een subsidie verkrijgen op je zonnepanelen. Als je het overweegt om zonnepanelen in Geleen te laten plaatsen dan krijg je helaas geen subsidie maar ben je wel afhankelijk van het BTW voordeel, je krijgt dan 21% terug op de aanschafskosten van je zonnepanelen.

Lees ook:  Veranda’s voor iedereen. Hoe bepaald waar je woont wat je gaat bijbouwen?

No Replies to "Zonnepanelen"