Tips voor een low-budget droombruiloft

Eindelijk is het zo ver! Je partner heeft je ten huwelijk gevraagd en nu gaat het organiseren van je droombruiloft dan eindelijk beginnen. Waarschijnlijk weet je al van jongs af aan precies hoe je bruiloft er uit moet gaan zien. Want ja, dat weten we op jonge leeftijd al of niet? Een kasteel, een koets en natuurlijk een prachtige witte jurk. Maar nu je begint met het plannen van je bruiloft, lijken al deze plannen niet helemaal binnen je budget te passen. Nu je wat ouder bent, zie je ook een hele andere bruiloft voor je. Maar duur blijft het hoe dan ook. Gelukkig zijn er een aantal manieren om een droombruiloft te organiseren zonder dat het al je spaargeld kost. Wij geven je een aantal tips hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Bezoek een trouwjurken outlet

We beginnen bij misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bruiloft: de jurk! Dit is toch dé dag waarop je wilt stralen en het middelpunt van de aandacht wilt zijn. En daar hoort natuurlijk een droomjurk bij. Als je al eens een bruidszaak hebt bezocht, dan ben je er vast al achter dat trouwjurken alles behalve goedkoop zijn. Een paar duizend euro neerleggen voor een jurk die je één dag draagt is helaas niet voor iedereen weggelegd. Maar het hoeft niet zo duur te zijn. Tegenwoordig heb je verschillende outlets met trouwjurken. Dus zoek snel een trouwjurken outlet bij jou in de buurt.

Outlet met trouwjurken in Nederland en België

Woon je in de buurt van de grens? Beperk je zoektocht dan niet tot alleen Nederland. Ook in België heb je een outlet met trouwjurken op verschillende plekken. Je hoeft niet bang te zijn dat een trouwjurk uit een outlet er goedkoop uitziet. Niemand ziet het verschil! Behalve jij op de rekening. En dat is het belangrijkste. Ook in een outlet met trouwjurken word je uitstekend geholpen in je zoektocht. Ze beschikken over prachtige trouwjurken in allerlei stijlen. Dus er zit vast en zeker ook iets voor jou tussen. De trouwjurken zijn niet de nieuwste mode, maar zeg, wie is nou op de hoogte van de nieuwste trouwjurken mode? Niemand toch?  Dus geloof ons, niemand zal weten dat jouw prachtige trouwjurk komt uit een trouwjurken outlet.

Bepaal wat belangrijk is voor jou

De jurk hebben we inmiddels gevonden en daar heb je al flink op kunnen besparen. Ga na welke onderdelen van de bruiloft voor jou het belangrijkste zijn. Is het de locatie, het feest, de catering? Als je dit weet kun je je budget instellen hierop. Het grootste gedeelte kan bijvoorbeeld gaan naar de locatie waar je graag wilt trouwen. Maar dan zul je wel moeten besparen op het feest. Beperk de gastenlijst en vraag vrienden of familie om achter de bar te gaan staan. Vraag of je gasten foto’s willen maken tijdens de bruiloft. En heb je een vriend of familielid met een goede camera die goede foto’s kan maken? Aarzel dan niet en vraag hem/haar als fotograaf. Ga op deze manier je lijstje van wensen af en vraag je af of het echt nodig is voor een droombruiloft. Vraag familie om zo veel mogelijk uit handen te nemen en houd je budget goed in de gaten. Ook kun je een wensenlijst maken voor cadeaus, zo krijg je zeker dingen die je nodig hebt. Een droombruiloft hoeft op deze manier echt niet duur te zijn.

Lees ook:  Over BHC

No Replies to "Tips voor een low-budget droombruiloft"