Natuurlijke zelfbruiner of de echte zon

We lijken eindelijk licht te zien aan het einde van deze lange Corona tunnel. Langzaamaan gaat alles weer een beetje open, kunnen we ons vrijer bewegen en wellicht snel de gezelligheid weer opzoeken. Het is nu mei dus ook de zomervakantie staat weer voor de deur. Wat zou het toch heerlijk zijn als we weer op vakantie kunnen naar de zon!  Wordt het de auto of kunnen we al met het vliegtuig naar een verdere bestemming? Ook de zonnebanken zijn al tijden dicht dus een kleurtje op onze huid zou niet misstaan, kunnen we eindelijk die natuurlijke zelfbruiner weer terug in de kast zetten.

Curacao

Een populaire bestemming zou dit jaar Curaçao kunnen zijn, een prachtig eiland in het Caribische gebied wat tot het Koninkrijk der Nederlanden behoord. Er zijn daar eindeloos veel leuke dingen te doen en het is er altijd mooi weer. Dus laat die natuurlijk zelfbruiner maar thuis. Er zijn talloze prachtige stranden welke allemaal open zijn voor het publiek. Privé stranden zijn namelijk verboden op Curaçao. Vanaf deze stranden wanden je zo het kristalheldere water in waar het rijk is aan de meest kleurrijke vissen en koralen. Op de meeste strandjes zijn ook duikscholen voor de avonturiers. Je kan hier een proefles nemen of als gecertificeerd duiker je duikspullen huren.

Willemstad

De hoofdstad van Curaçao is Willemstad. Willemstad lig in het midden van het eiland aan de zuidelijke kustlijn. Misschien dat je de foto’s wel eens hebt gezien met de vele kleurrijke huisjes die de stad rijk is. Je kan er heerlijk shoppen, lekker eten, naar de bioscoop en ’s avonds is er altijd wel ergens een happy hour te vinden waar ook veel lokalen na hun werkdag een drankje komen drinken.

Klein Curaçao

Even ten zuiden van Curaçao ligt haar kleine zusje, het onbewoonde eiland Klein Curacao. Je kan op verschillende boten zoals een luxe jacht of een stoere catamaran een dagtrip naar dit eilandje maken. Het ultieme Robinson gevoel beleven. Midden op het eiland staat de iconische vuurtoren waar Klein Curaçao voornamelijk om bekend is. Ook ligt er al een jaar of zestig een enorm scheepswrak wel bijna geheel is vergaan. En Klein Curacao heeft een van de mooiste stranden ter wereld.

natuurlijke zelfbruiner

Lees ook:  Alles over gezichtsverzorging

No Replies to "Natuurlijke zelfbruiner of de echte zon"