Wat geef je op een bruiloft?

Het kiezen van een bruiloftsgeschenk kan lastig zijn, wat is gepast om te geven en hoeveel geld spendeer je aan een cadeau? Het is altijd goed om aan het bruidspaar te vragen of ze een wensenlijst hebben, zo weet je natuurlijk zeker dat je goed zit. Als het echtpaar dit niet gedaan heeft, dan moet je zelf aan de slag met het kiezen van een gepast cadeau.

Geld

Een van de meest voorkomende cadeaus die gegeven wordt, is geld. Het bruidspaar heeft heel wat tijd en geld gestoken in de romantische locatie, de kanten trouwjurk met open rug, de fotograaf, de catering en nog veel meer. Geld geeft hen de vrijheid om het te besteden zoals ze zelf graag willen. Het wordt wel eens gezien als een onpersoonlijk cadeau, maar is vaak het cadeau waar ze het meeste aan hebben.

Cadeaubonnen

Een andere keuze die vaak gemaakt wordt, is het geven van een cadeaubon. Met een cadeaubon voor een dagje wellness of een diner voor twee geef je het bruidspaar quality time cadeau, wat na het plannen van een bruiloft altijd van pas komt. Een cadeaubon voor een winkel kan ook een geslaagd cadeau zijn, zeker wanneer je weet van welk merk het echtpaar helemaal weg is. Cadeaubonnen die op verschillende plekken ingeleverd kunnen worden, zijn ook vaak een succes en worden zeer gewaardeerd.

Huishoudelijke artikelen

Heeft het bruidspaar toevallig nog niet lang geleden een huis gekocht? Dan is de kans groot dat ze nog niet alle huishoudelijke producten in huis hebben. Ga dan op zoek naar unieke maar bruikbare producten voor in huis, zoals kleine apparaten of kies voor kwalitatief textiel, zoals een mooi dekbedovertrek. Ook decoratieve items zijn leuk om cadeau te geven op een bruiloft, gebruik de kleuren en de stijl van het interieur en ga op zoek naar passende items.

bloemen bruiloft
bruiloftscadeau

Persoonlijke cadeaus

Persoonlijke items zijn altijd goed om cadeau te geven. Mooie wijnglazen met gravering, een gepersonaliseerde snijplank of een gegraveerd fotolijstje zijn klassiekers die het altijd goed doen als cadeau. Gebruik de datum van de bruiloft, de namen of een leuke quote die precies bij ze past om te laten graveren. Wanneer ze er naar kijken of het gebruiken, worden ze altijd herinnerd aan hun bruiloftsdag.

Donatie aan goed doel

Soms komt het voor dat een bruidspaar geen cadeaus wil ontvangen, maar met lege handen aankomen voelt ook niet goed. Een mooi alternatief kan een donatie zijn voor een goed doel waar het echtpaar achter staat. Bij verschillende liefdadigheidsorganisaties kun je een donatie doen in naam van een ander, zet dit op papier en geef cadeau op hun speciale dag.

Lees ook:  Hoe bereik je online je doelgroep?

No Replies to "Wat geef je op een bruiloft?"