Foto’s laten maken voor jouw bruiloft, verjaardag of event

We hebben allemaal wel weer zin in een feestje. Wellicht ben jij zelfs al bezig om een feestje te organiseren voor zodra wij weer mogen. Dat moment wil je toch zeker vastleggen voor je social media kanalen? Hiervoor heb je natuurlijk wel het juiste fotomateriaal nodig. Tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden om dit te doen.

Fotografiemogelijkheden

Polaroid

Een originele maar toch eenvoudige manier is het maken van polaroid foto’s. Dit kun je tegenwoordig op verschillende manieren doen. Zoals de naam het al zegt het aanschaffen van een polaroid camera en daar je foto’s mee maken. Het nadeel hiervan is dat je heel goed licht moet hebben op je feest om goede foto’s te kunnen maken.

Wat je ook zou kunnen doen is het aanschaffen van een mobiele printer. Hiermee maak je foto’s via je telefoon, kun je ze gelijk nabewerken en printen als een polaroid foto.

Photobooth

Je kent ze wellicht wel van de traditionele photobooth. Ze zijn er tegenwoordig in verschillende soorten en maten. De ene nog mooier dan de ander. Je kunt ze middels bloemen, slingers of teksten helemaal aanpassen naar het thema van je event. Zo kun je bijvoorbeeld de tekst ‘Tom 15 jaar’ of ‘Onze bruiloft’ laten bedrukken op de foto. Het is ook mogelijk om een tekstuele begeleiding op de photobooth te projecteren zodat je precies weet wanneer je mag beginnen te glimlachen.

Fotostudio

Mocht fotografie een grotere rol spelen op je event dan is het ook mogelijk om een fotograaf in te huren of zelfs een complete fotostudio te laten opbouwen.

Een fotospiegel

Als jij meer zoekt naar een alternatief voor je Mirror Selfie dan past een fotospiegel waarschijnlijk beter bij jou. De fotospiegels zijn er in klein formaat waarop alleen je bovenlijf zichtbaar is, maar ook in een groot formaat zodat jij van top tot teen op de foto komt. Wellicht ken je deze fotospiegel ook wel als de Magic Mirror, Magische fotospiegel, Mirror Booth of de selfiespiegel. Met behulp van passende aankleding zorg je voor een unieke eyecatcher op jouw feest.

Attributen klaar? Zit mijn haar goed? 3…2…1… Smile!

 

photobooth

Lees ook:  Wanneer welk vervoersmiddel huren?

No Replies to "Foto’s laten maken voor jouw bruiloft, verjaardag of event"


    Got something to say?

    Some html is OK