Overweeg je om psychedelica te nemen?

We zijn allemaal wel bekend met psychedelica zoals 1p-LSD, truffels, paddo’s, peyote en ayahuasca. Er wordt veel over gesproken en de effecten van psychedelica zijn niet alleen geestverruimend, ze hebben ook een positieve werking voor mensen met bepaalde aandoeningen, zoals angststoornissen, psychedelische aandoeningen en ook andere aandoeningen, zoals clusterhoofdpijnen.

Neem nooit drugs als je alleen bent

Zorg dat je altijd vrienden bij je hebt die de kunnen helpen als iets mis gaat. Deze moeten dus niet onder invloed zijn! Het beste is als deze persoon de drug al een keer heeft gebruikt, zodat die weet wat je gaat beleven.

De kans is namelijk groot dat je iets vreemds gaat meemaken, je hebt tenslotte 1p-LSD op. Dit wil je dan ook met iemand kunnen bespreken die je gerust kan stellen. Zij kunnen je ook meenemen met een wandeling maken en een oogje in het zeil te houden.

Doe je onderzoek

Praat met mensen, zoek informatie op voordat je een onbekende drug zoals 1p-LSD gaat proberen. Zorg dat je weet wat je kunt verwachten en wat je zou kunnen gaan voelen, hoelang het effect duurt voordat je enkel effect gaat voelen, hoelang het duurt voordat je op de piek zit en hoelang het duurt voordat jij je weer normaal gaat voelen.

prijs lsd

Meng geen andere middelen

Als je al iets hebt ingenomen, zoals alcohol, marihuana of andere drugs kan dit het effect van LSD of een andere psychedelica wegnemen, of ervoor zorgen dat er ongewenste effecten optreden en dat je in een bad trip terecht komt. Het kan ook Je tijdscontrole beïnvloeden en invloed hebben op de manier waarop je oordeelt. Dit kan gevaarlijke situaties met zich mee brengen als het aankomt op bijvoorbeeld bij pakken.

Begin altijd met een lage dosering

Omdat je nog niet zeker weet hoe jij je zult gaan voelen en wat voor effect de drugs op jou heeft, is het belangrijk om altijd met een lage dosering te beginnen. Je kunt altijd meer pakken als je halverwege denkt dat je dat prettig vindt. Als je echter meteen te veel pakt en je vindt de effecten helemaal niet prettig moet je hier de hele trip doorheen, terwijl dat gemakkelijk voorkomen had kunnen worden.

Lees ook:  Een aantal tips om beter te slapen

No Replies to "Overweeg je om psychedelica te nemen?"