5 redenen om een jacuzzi aan te schaffen

Je bent op zoek naar een reden om een jacuzzi aan te schaffen! Heb je echt een andere reden nodig dan “ontspanning”? Misschien heb  je nog een aantal bezwaren of moet je je partner overtuigen van het idee! In deze blog helpen we je daar graag bij!

 

Hier zijn 5 redenen om een jacuzzi/bubbelbad aan te schaffen!

ontspannen in jacuzzi

Ontspanning in elk seizoen

In tegenstelling tot een zwembad, kun je een jacuzzi in elk seizoen gebruiken. Juist als het sneeuwt en kouder wordt heb je een extra reden om lekker op te warmen. Hoe lekker is het om op je blote voeten door de sneeuw te lopen om vervolgens in een heerlijk warm bubbelbad te stappen?!

Serene rust

Vergeet de wereld om je heen en verdwijn in je eigen wereldje. Even aan niets anders denken en nergens anders mee bezig zijn dan met ontspannen en de heerlijke warmte voelen van het water dat je huid omhelst. Je ogen sluiten, tot rust komen en je hoofd helemaal leeg maken. Dit is niet alleen goed voor je mentale rust omdat het helpt tegen stress en negatieve gevoelens, maar het houd je ook jong. Letterlijk! 2 Uur “floaten” zoals dat heet, staat gelijk aan 4.5 uur slaap! Gun jezelf dat!

Romantisch stel in jacuzzi

Romantiek

Wil je jouw partner echt overtuigen? Dan weet je wel op welke argumenten ik duid die onder de noemer “romantiek” kunnen vallen! Zeg nou zelf, daar krijgen we het allemaal een beetje warm van.

Je partner blij, jij blij! Ik tel enkel winnaars!

Vrienden gezellig in jacuzzi

Gezelligheid

Naast enkel je partner, is een jacuzzi ook een enorm leuke aanwinst om te delen met vrienden en familie! Heerlijk met een borreltje in de jacuzzi naar een voetbalwedstrijd kijken met je maten? Lekker met vriendinnen een wijntje open trekken en lekker babbelen over wie de ergste partner heeft. De vrienden van je kids over de vloer en hun sociale leven daarmee een boost geven?! Een jacuzzi verbind mensen. Het is een reden voor gezelligheid bij jou thuis!

Sportherstel in Jacuzzi

Sportherstel

Geloof het of niet, maar een jacuzzi is een enorm goede manier om sneller te herstellen na krachttraining. Je spieren ontspannen en warmen tegelijkertijd op. Dit heeft natuurlijk effect op de bloedsomloop en omdat je spieren niet onder spanning staan, gaat herstellen een stuk sneller!

Dit waren de 5 beste redenen voor het aanschaffen van een jacuzzi! Wil je een jacuzzi aanschaffen, klik dan hier: Jacuzzi Limburg.

Lees ook:  De sportscholen in tijden van corona

No Replies to "5 redenen om een jacuzzi aan te schaffen"