Hoe ga jij volgend jaar versieren bij het WK?

Het enige voordeel dat Corona heeft veroorzaakt is dat we nu twee jaar achter elkaar kunnen genieten van de gigantische voetbalwedstrijden. We hebben het dan over het EK en het WK! Dit jaar heeft Italië gewonnen en hebben wij het met ons kikkerlandje weten te schoppen tot de 8e finale. Nu we er dus nog vers inzitten kunnen we hard trainen voor het WK volgend jaar. Nou ja, we… wij houden ons vooral bezig met de voorpret.

 

Alvast een goede vlaggenmast kopen

Je hebt het vast wel voorbij zien komen, de straten die volledig oranje kleurde door de vlaggenlijnen van het ene huis naar het andere huis. Dat was een prachtig gezicht, maar de brandweer was er niet bepaald blij mee. Sterker nog, het is zelfs heel gevaarlijk! Stel je bijvoorbeeld eens voor dat er een vreselijk ongeluk gebeurd en door de honderden vlaggenlijnen er nergens een trauma helikopter kan landen. Dat is slechts een van de vele mogelijkheden waar we natuurlijk ook op voorbereid moeten zijn. Wees verstandig door nu al een kwalitatief goede vlaggenmast te kopen. Waarom nu al een vlaggenmast kopen? Omdat je niet wilt wachten tot je alleen nog die miezerig kleine plastic houdertjes voor aan de muur kan kopen. We verwachten een redelijk lange tijd in de competitie te zitten, daar moeten we dan ook stevig voor versieren. En een vlaggenmast houdt stand, door weer en wind!

 

Voorbereidingen op een feestje

Bij een WK hoort ook een goed feestje! En zo geef je het gaafste feestje: Doe van tevoren goed boodschappen zodat er meer dan genoeg is. Doe wel slim inkomen door dingen te kopen die lang houdbaar blijven, zodat je het een maand later ook nog kunt eten of drinken. Laat alle verse hapjes bij de tapas daarom staan en ga liever voor frituursnacks en chips! Dan moet je erop aansturen dat voor het WK kijken jouw huis de trekpleister wordt. Zo heb je altijd wel wat vrienden die zin hebben om bij jou de wedstrijd te komen kijken. Super gezellig! Als laatste moet je natuurlijk versieren, maar daar weet jij natuurlijk nu al alles van 😉.

Lees ook:  Droogtrainen: Hoe doe ik dat?

No Replies to "Hoe ga jij volgend jaar versieren bij het WK?"