Airpods, je ziet ze overal maar wat heb je eraan?

Overal waar je komt zie je ze. De bekende witte Airpods van Apple. Dit zijn de draadloze opvolgers van de eerdere EarPods. Het grote voordeel is dat je geen last hebt van een kabel. Deze kabel was voor veel gebruikers echt een probleem. Je bleef er namelijk zelf in hangen en daarmee trok je ze dan per ongeluk uit je oren. Daarnaast kon het gebeuren dat je ergens anders achter bleef hangen met hetzelfde resultaat. Bovendien werden de kabels snel poreus waardoor de oortjes niet lang meegingen. De grootste irritatie was misschien wel dat de kabels van oortjes in de knoop raakte. Het was dan ook vaak onmogelijk om deze knopen uit elkaar te krijgen. Het is belangrijk dat je de case van de oortjes goed beschermt. Dit kun je doen door gebruik te maken van een Airpodhoesje.

Wat is er nieuw?

Een grote vooruitgang is dus dat je niet meer vast zit aan die kabel. Je bent hierdoor dus veel bewegelijker. Dit zorgt ervoor dat meer kunt doen nog steeds kunt bellen, muziek kunt luisteren of je favoriete podcast luistert. De oortjes vallen ook dus veel minder snel uit. Je kunt hierdoor ook lekker gaan hardlopen, de afwas doen, het grasmaaien, koken, die berg beklimmen op je wielrenfiets, door de bergen wandelen in Oostenrijk wandelen, huiswerk maken en studeren voor die toets, werken, die online-les volgen, stofzuigen, reizen met het OV, autorijden of op de bank liggen en daarbij jouw favoriete nummers luisteren.

Airpodhoesje

Het fijne van deze nieuwe draadloze oortjes van Apple is dat je deze volledig kan personaliseren. Zo kun je de functies zelf aanpassen via je Mac, IPhone of IPad. Hierbij kan er gedacht worden aan het starten en stoppen van de muziek of het swipen naar het vorige of volgende nummer. Dit alles zonder je IPhone, Mac of IPad te hoeven gebruiken. Veel gemakkelijker en sneller.

Het nadeel van de oortjes is wel dat ze niet gemaakt zijn voor andere apparaten dan die van Apple. Dit is erg jammer. Daarnaast is de prijs van de oortjes net als bij de andere apparaten van Apple hoog. Apple wilt namelijk dat je ook betaald voor het design en de kwaliteit. Het tenslotte ook een A-merk. Als je dan ze dan toch hebt gekocht heb je ook wel een product waar je echt iets aan hebt.

Lees ook:  De 4 grootste voordelen van een massage pistool!

No Replies to "Airpods, je ziet ze overal maar wat heb je eraan?"


    Got something to say?

    Some html is OK