Een bachelorette feest organiseren!

Jij hebt de belangrijke taak op je gekregen om de bruid te ondersteunen tijdens de mooiste dag van haar leven. Bij deze verantwoordelijkheid hoort ook het organiseren van een bachelorette feest. Het kan goed zijn dat jij nu helemaal geen idee hebt waar je moet beginnen. In deze blog gaan we je op weg helpen met het organiseren van een super leuk bachelorette feest!

Praat met de bruid

Je wilt een ruime tijd van tevoren met de bruid praten over het soort feest dat ze wil – inclusief bestemmingen en tijdlijn. Dit is ook het ideale moment om scenario’s naar voren te brengen die ze het liefst wil vermijden. Niet iedere bruid wil een stripper en niet iedere bruid wil met een xxl vibrator over straat lopen. Maar sommige bruiden vinden dat een xxl vibrator absoluut een onderdeel moet uitmaken van een vrijgezellen feest. Het feest is voor de bruid en haar beste vriendinnen, haar wensen gaan dus altijd voor. Ook al heb jij al een xxl vibrator voor haar gekocht.

De gastenlijst

Over die beste vriendinnen gesproken, wie zijn dat eigenlijk? Nu je toch samen zit om het feest te bespreken, is dit een goed moment om de gastenlijst van het vrijgezellenfeest te bespreken. Stel de gastenlijst samen op en zorg dat je alle e-mails en telefoonnummers van de deelnemers krijgt.

Als je de contact gegevens hebt kun je alvast een e-mail of groepsapp oprichten waar jullie al bepaalde dingen kunnen bespreken omtrent het vrijgezellen feest.

xxl vibrator

Datum

Een ander punt om te bespreken is de datum. De bruid zal het vast druk hebben met een heleboel weddingplanning. Maar het kan ook goed zijn dat ze verrast wilt worden, in dit geval is het belangrijk om de planning van de bruid te hebben, zodat je weet wanneer je haar kunt verrassen.

Locatie

Misschien heeft de bruid wel een voorkeur, het kan zijn dat ze perse naar Parijs wilt of Amsterdam. Het kan ook zijn dat ze het liever thuis wilt houden. Als ze geen voorkeur heeft is het aan jou om een leuke locatie te kiezen. Je kunt dit eventueel ook met de andere meiden bespreken als je van plan bent om een langere afstand af te leggen.

 

Lees ook:  Een betere relatie begint hier

No Replies to "Een bachelorette feest organiseren!"