Even helemaal ontspannen?

Wist je dat er iets is dat een relaxatie reactie wordt genoemd? Dit is een staat van diepe rust die is ontworpen om onze fysieke en emotionele reacties op stress te veranderen. Met ontspanning zijn we in staat om de stress die we voelen te verminderen, wat dan de effecten van stress, zoals angst, tegengaat. De relaxatie reactie zal ook helpen om jouw bloeddruk te verlagen, de bloedcirculatie te verbeteren; jouw hartslag verlagen en meer. Het zal je ook een beter gevoel van welzijn geven.

Het is echter niet altijd zo eenvoudig om een ‚Äč‚Äčontspannende reactie teweeg te brengen, maar hier zijn een aantal manier waarop jij kunt gaan ontspannen.

Lach

Een goede manier om te ontspannen is door te lachen. Lachen verminderd de stress en kan de ontspanningsreactie activeren. Je kunt dit doen door een leuke comedy film op te zetten of met vrienden af te spreken.

Meditatie

Meditatie is een goede manier om jezelf een rustmoment te geven. Tijdens een meditatiesessie ben je bezig met je ademhaling en staan je gedachten even stil. Door regelmatig meditatie te beoefenen kun jij letterlijk jouw brein veranderen en zorgen dat je op ieder moment kunt ontspannen, nooit meer stress!

poppers groot

Sport

Sporten is ook een goede manier om van stress af te komen, tegelijkertijd helpt dit dus ook ontspannen. Als je veel aan je hoofd had gedurende de dag kan een goede trainingssessie wonderen doen. Als je dit niet had gedaan dan zou het kunnen zijn dat je zelfs in bed nog aan het piekeren was.

Lukt dat niet?

Als het niet lukt om op deze manieren te ontspannen zijn er nog veel manieren die mensen kiezen. Je kunt naar de sauna gaan of een biertje drinken. Wat je ook kunt doen is poppers groot nemen. Poppers groot zorgen ervoor dat je gedurende een korte tijd even kunt ontspannen. Echter zijn poppers groot niet aangeraden als langdurige oplossing.

Een gezonder middel om te ontspannen is CBD olie. Dit is een extract van cannabis die vele gezondheidsvoordelen met zich mee brengt. Mensen met chronische pijn of slaapproblemen hebben veel baat bij dit natuurlijke extract.

Lees ook:  Je sigaret afwisselen kan nooit kwaad

No Replies to "Even helemaal ontspannen?"