Draadloze oortjes kopen

Draadloze oortjes zijn de grote trend op dit moment en de komende jaren zien we deze waarschijnlijk dan ook niet uit het straatbeeld verdwijnen. Dat is niet gek, want draadloze oortjes zijn makkelijk mee te nemen en bovendien kun je mensen nog wel verstaan als je tenminste niet kiest voor noice cancelling. Vaak zijn draadloze oortjes ook nog eens onzichtbaar, dus dan is het niet voor iedereen direct zichtbaar dat je muziek aan het luisteren bent. Je bent op zoek naar draadloze oortjes, maar je wil er niet te veel geld aan uitgeven. Je vindt de airpods mooi, maar die zijn te duur. Je bent daarom op zoek naar een alternatief, het liefst een alternatief die lijken op de airpods. Goed nieuws, want in dit artikel hebben we de oplossing voor jou.

 

Draadloos

Op https://draadlozeoortjes.nl/ kun je oortjes kopen die lijken op de airpods. Je kunt hier kiezen uit de witte variant of de zwarte variant. Het fijne is, dat deze oortjes op https://draadlozeoortjes.nl/ niet zo duur zijn als de airpods. Sterker nog, je hebt deze oortjes voor twee tientjes in huis. Daarbij doen ze zeker niet onder aan de airpods, want de oortjes hebben veel functies. Het werkt dus net zo goed, alleen dan goedkoper.

 

Wat kunnen ze?

De oortjes kunnen heel veel en zijn geschikt voor iedere telefoon of tablet vanaf Bluetooth 4.2. De batterij gaat altijd drie tot vier uur mee als ze helemaal zijn opgeladen. Doordat er een oplaad case bij zit kun je de oortjes tussendoor weer opnieuw opladen en duurt het 1.5 uur voordat ze weer 100% vol zijn. Verder hebben de oortjes een multifunctionele button. Met deze button kun je muziek pauzeren, weer afspelen en kun je zelfs je telefoon opnemen. Alles met een klein knopje dus. Verder zit er een speciale bescherming voor vuil op de oordopjes en zit er een micro USB aansluiting bij om je case op te laden. Bestel de oortjes en ze komen vanzelf met PostNL bij je binnen. Je kunt ze volgen via een track en trace, dus je weet altijd wanneer de bezorger bij jou voor de deur staat.

Lees ook:  E-liquids voor mijn e-smoker

No Replies to "Draadloze oortjes kopen"