Amsterdam in de kijker

Amsterdam wordt jaarlijks door bijna 22 miljoen toeristen bezocht. Het is verreweg de meest populaire bestemming van bezoekers. Afgelopen jaar verloor Amsterdam meer dan 60 procent van de toeristische bezoekers door de coronacrisis. Door de coronacrisis gaan we dichter bij huis op stap, maar wat is er nu eigenlijk te beleven in Amsterdam?

Winkelen

Het centrum van Amsterdam biedt vele leuke, unieke, mooie en bijzondere winkels. Vind de verborgen parels en shop bij de lokale ondernemers. Liever bij grotere ketens en merken shoppen? Die vind je natuurlijk ook in het centrum! In het centrum kan je ook heerlijk rondslenteren over de markten, zoals de Noordermarkt. Hier vind je de tofste kleding. Als je de drukke winkelstraten in Amsterdam verlaat is het sowieso heerlijk winkelen. Dwaal in de Jordaan of in de 9 Straatjes. De 9 Straatjes verbinden de grachten met elkaar. Je vindt er de meest exclusieve en originele winkeltjes, net als in de Haarlemmerstraat.

Ontdek het Westerpark

Er is altijd wel weer iets nieuws te beleven in de Westerparkbuurt. Er genoeg redenen om je middag of avond door te brengen in deze fantastische, historische buurt. Bezoek een culinair evenement of een van de andere buitenactiviteiten. Het Westerpark is de thuisbasis van de Westergas. Een cultuurcomplex waar je vooral in de zomermaanden allemaal leuke festival en markten vind. Ook voor de rest van het jaar staan er evenementen op de planning. Check daarom altijd de agenda en mis geen enkel evenement meer.

afvalcontainers amsterdam

Wonen in Amsterdam

In Amsterdam wonen veel studenten. Wil jij ook in een van de levendige wijken van Amsterdam wonen? Een woning zoeken in Amsterdam is erg lastig. Het kost erg veel moeite tijd en geld. Begin je aan een verbouwing of verhuizing in Amsterdam? Wil je afvalcontainers Amsterdam huren? Afvalvalcontainers Amsterdam is de oplossing! Gemakkelijk al je afval kwijt. Afvalcontainers Amsterdam worden op de gewenste locatie geplaatst en weer opgehaald als de container vol is.

Bedrijf in Amsterdam

Nederland staat wereldwijd bekend als belastingparadijs. Voor buitenlandse bedrijven is het aantrekkelijk om hun hoofkantoor in Nederland te vestigen, ook als het bedrijf niet actief is op de Nederlandse markt. In Amsterdam staat de Parnassustoren. In deze toren bevinden zich maar liefst 346 hoofdkantoren van multinationals.

Lees ook:  Een studie volgen in Tilburg

No Replies to "Amsterdam in de kijker"