Zonnepanelen in Limburg

Zonnepanelen Limburg 

Limburg is een van de provincies die zich focust op duurzaamheid. Door deze focus worden er veel zonnepanelen geplaatst in Limburg. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de beurs van de bewoner. Verder bespaar je veel geld aan energiekosten en draag je bij aan een beter milieu. Dit is dus een win-win situatie. 

Zonnekaart Limburg 

Via de website van Zonnekaart kunt u zien hoe geschikt uw dak is voor zonnepanelen. De website geeft u ook een overzicht van de terugverdientijd en de opbrengst . Deze besparingen zijn slechts schattingen en kunnen dus verschillen van de uiteindelijke besparing. Kortom, bent u aan het oriënteren over het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan een kijkje op de website van Zonnekaart en kijk of uw huis geschikt is en wat u kan gaan besparen door het aanschaffen hiervan. 

Energiebespaarlening 

U kunt voor het plaatsen van zonnepanelen een lening aanvragen voor een bedrag van maximaal € 25.000.-. De voorwaarden van deze lening zijn wel dat u maximaal 75% van het bedrag mag besteden aan zonnepanelen en de overige 25% dus moet besteden aan een andere isolatie maatregel. U kunt deze lening afsluiten tegen een laag rentevast percentage van 1,4 tot maximaal 2,1%. Uw terug betaaltermijn omvat minimaal 84 tot maximaal 180 maanden. 

Hierdoor kunt u zelf zonnepanelen aanschaffen wanneer u niet over het benodigd kapitaal beschikt om dit te financieren. Meer informatie over deze lening kunt u vinden op de website van Energiebespaarlening. 

Geld verdienen met je zonnepanelen 

Wek je meer stroom op dan je gebruikt? Dan kun je via de salderingsregeling hier geld mee verdienen. Je kan namelijk de stroom terug verkopen aan een energieleverancier en hierdoor een extraatje verdienen. Je krijgt per opgewekte kWh ongeveer 7,00 cent van je energieleverancier. De salderingsregeling wordt per 2023 langzaamaan afgebouwd. Daardoor is nu het meest gunstige moment om de investering te doen voor zonnepanelen. 

Bent u nog op zoek naar een leverancier van zonnepanelen in Limburg? Kijk dan eens bij Sunleaves, zij bieden verschillende soorten zonnepanelen aan tegen verschillende prijzen. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de zonnepanelen te laten installeren door de monteurs van Sunleaves of om deze zelf te installeren. 

Lees ook:  De rookmelder is verplicht, wat ga je ervan merken?

No Replies to "Zonnepanelen in Limburg"


    Got something to say?

    Some html is OK