‘Zonder foto is het niet gebeurd’

Ben je binnenkort jarig, is je bruiloft in zicht, een opkomend event of houd je zomaar een feestje? Dan kan goed fotomateriaal voor die perfecte insta foto zeker niet ontbreken! Tegenwoordig zijn er zoveel unieke mogelijkheden om zelf foto’s te maken. Hieronder een aantal opties:

photobooth

Fotomogelijkheden voor je event

  • Selfiestick

De meest eenvoudige maar ook standaard manier om foto’s te maken is middels het gebruik van een selfiestick. Je steekt eenvoudig je mobiele telefoon in de houder en schuift de stick uit. Zo kun je meteen meerdere mensen tegelijk fotograferen.

  • Fotospiegels

Als je meer zoekt naar een alternatief voor je ‘Mirror Selfie’ dan past een fotospiegel waarschijnlijk beter bij jou. De fotospiegels zijn er in klein formaat waarop alleen je hoofd zichtbaar is, maar ook in een groot formaat zodat je van top tot teen op de foto komt. Wellicht ken je deze fotospiegel ook wel als de Mirror Booth, Magic Mirror, Magische fotospiegel of de selfiespiegel. Met behulp van passende aankleding zorg je voor een unieke eyecatcher op je feest.

  • De Photobooth

Je kent ze wellicht wel van het traditionele fotohokje op het station. Ze zijn er tegenwoordig in verschillende soorten en maten. De ene nog mooier dan de ander. Je kunt ze middels slingers, bloemen, of teksten helemaal aanpassen naar het thema van je feest. Zo kun je bijvoorbeeld de tekst ‘Mr. & Mrs.’ of ‘My Sweet Sixteen’ laten bedrukken op de foto’s. Het is ook mogelijk om een tekstuele begeleiding in de photobooth te programmeren zodat je precies weet wanneer je mag gaan lachen.

  • Fotostudio

Mocht fotografie een grotere rol spelen op jouw event dan is het ook mogelijk om een complete fotostudio te laten installeren én een fotograaf in te huren.

Met de juiste apparatuur is het alleen nog aan jou om er een mooie foto van te maken ‘Say Cheese’!

Lees ook:  Container huren in de omgeving van Katwijk

No Replies to "‘Zonder foto is het niet gebeurd’"


    Got something to say?

    Some html is OK