Wie zijn Odiots en wat doen zij?

Odiots is een bijzonder jong bedrijf, ze bestaan namelijk pas één jaar. Hun specialiteit ligt bij het implementeren van Odoo ERP-systemen bij allerlei soorten bedrijven. Ze mogen zichzelf dan ook Odoo partner noemen. Toen zij Odoo voor het eerst bij een bedrijf implementeerde een aantal jaar geleden, besloten ze dat dit de weg vooruit was en ze hier meer mee wouden doen. Vandaar het besluit om Odoo partner te worden en Odiots op te richten.

 

Odoo partner

De belangrijkste voordelen van Odoo

Zoals eerder aangegeven brengt het gebruik van Odoo vele voordelen met zich mee. De belangrijkste worden hier kort beschreven. Ten eerste verzameld Odoo alle systemen die een bedrijf gebruikt bij elkaar. Je komt er vaak al snel achter dat jouw bedrijf enorm veel verschillende systemen gebruikt die of erg duur zijn of amper gebruikt worden. Odoo biedt dus een oplossing. Odoo bestaat namelijk uit verschillende applicaties die al jouw oude systemen samenvoegen tot een ERP-systeem. Ondanks de multifunctionaliteit en de opties die Odoo biedt, wordt het als een van de meest makkelijke ERP-systemen op de markt beschouwd. Normaliter hangt er een behoorlijk zwaar prijskaartje aan zo’n ERP-systeem, maar dat geld niet voor Odoo. Het systeem heeft een kostenoverzicht dat erg duidelijk is. Je kunt de eventuele kosten ook zelf berekenen en bekijken door gebruik te maken van de online calculator op de website van Odoo.

 

Missie en visie

Uiteraard is het doel van Odiots om zoveel mogelijk bedrijven in Nederland (en daar buiten) kennis te laten maken met Odoo en alle voordelen ervan. Zij zijn er heilig van overtuigd dat Odoo en het gebruik ervan bijzonder krachtig en effectief is. De software die word gebruikt kan veel bedrijven bijstaan op het gebied van productiviteit en werksnelheid. Over het algemeen verbeterd Odoo de bedrijfsprocessen en dat is voor iedereen die het bedrijf een warm hart toedraagt een voordeel. Momenteel is het aandeel van Odoo binnen de ERP-sector nog niet heel groot, maar in de toekomst moet dit gaan veranderen. Odiots streeft ernaar om Odoo aan bedrijf na bedrijf te introduceren.

Lees ook:  Je huisdier is er weer vandoor, en nu?

No Replies to "Wie zijn Odiots en wat doen zij?"


    Got something to say?

    Some html is OK