Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende type telefoonhoesjes?

Ben jij veel op het kantoor? Dan raden we je voor jou een flip case of book als telefoonhoesje aan. Wanneer je zware werkzaamheden hebt, raden we jou een riemclip telefoonhoesje of een full protect telefoonhoesje aan. Het is altijd handig om te weten welke functies verschillende soorten telefoonhoesjes hebben. Elk type hoesje heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Lees hier meer over verschillende soorten telefoonhoesjes en wat de voor- en nadelen zijn van verschillende type telefoonhoesjes.

Backcover telefoonhoesje

Backcovers zijn dé bescherming voor wanneer je het liefst dunne bescherming wilt om jouw smartphone. Backcovers worden ook hard cases genoemd. Backcovers zijn gemaakt van TPU en kunststof. Bij dit soort telefoonhoesjes raden we een screen protector aan, omdat jouw display onbeschermd zal blijven.

Insteekhoesje

Het is een universeel hoesje en ideaal voor mensen die hun smartphone niet veel gebruiken. Het klassieke insteekhoesje. Dit telefoonhoesje is bij iedereen wel bekend. Het nadeel van dit soort telefoonhoesjes is dat je smartphone niet meteen bereikbaar is. Het voordeel van insteekhoesjes is dat jouw smartphone de optimale bescherming krijgt.

Full protect telefoonhoesje

Met een full protect hoesje wordt jouw smartphone optimaal beschermd. Met dit hoesje is het bijna onmogelijk om je smartphone kapot te laten vallen. Sommige mensen hebben om de haverklap hun smartphone kapot. Voor mensen die voortdurend een kapotte mobiel hebben, bestaat het full protect hoesje.

Flip case telefoonhoesje

Dit soort telefoonhoesje bestaat uit twee delen. De naam zegt het al. Dit hoesje is een bescherming met een flip. Het binnenste gedeelte van dit telefoonhoesje zorgt ervoor dat jouw smartphone perfect in het hoesje blijft. Wanneer je je smartphone laat vallen, zal jouw smartphone perfect in dit telefoonhoesje blijven.

Bumper telefoonhoesjes

Bumpers zijn meestal dikker. Bij een bumper hoesje krijgt je smartphone alleen bescherming over de zijkant van je smartphone. Daardoor blijft de design van jouw smartphone goed zichtbaar. Doordat deze telefoonhoesjes dikker zijn, wordt de voorzijde én de achterzijde van je smartphone beschermd. Het nadeel van bumpers is dat wanneer je smartphone op een niet vlakke ondergrond valt, je toch gauw kans hebt op een beschadigde smartphone.

Fonu telefoonhoesjes

Lees ook:  Hoe gebruik je (veilig) een skidrager?

No Replies to "Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende type telefoonhoesjes?"


    Got something to say?

    Some html is OK