Online en offline computertraining

Omdat je op een computer bijna alles kunt doen, zijn er veel zaken omtrent computersoftware die je onder de knie moet hebben om op een succesvolle wijze met een computer te kunnen werken. Het is niet meer dan logisch dat dit stuk elektronica niet meer kan ontbreken in het dagelijks leven van de meeste mensen. Waarschijnlijk hebben computers nog veel geheimen voor jou. Op een computer heb je heel veel mogelijkheden. Microsoft Excel is een veelgebruikt programma op computers. Heb jij Microsoft Excel nog niet helemaal onder de knie? Dan zou het een verstandig idee zijn om een online of een offline computercursus Excel te volgen. Maar je vraagt je vast af, wat is het verschil tussen een online computertraining en een offline computer training? 

 

Online en offline computertraining

Voor- en nadelen online en offline computer training 

Het verschil tussen een online computertraining en een offline computertraining zit hem eigenlijk in het feit dat je bij een online computertraining zelf, wanneer het jou uitkomt en op jouw eigen tempo de computercursus kunt voltooien. Een online computertraining kun je altijd en overal uitvoeren. Bij een offline computertraining, zoals een Excel cursus, ben je afhankelijk van een vaste locatie, vaste tijden en het tempo van de docent en je medeleerlingen. Een online computertraining is efficiënter dan een offline computertraining. Online computertrainingen zijn zo vormgegeven dat ze enorm duidelijk en eenvoudig zijn, zodat bijna iedereen direct weet wat hij of zij moet doen wanneer deze online computertraining wordt aangeleverd. Kies jij voor een offline of een online  computertraining? De keuze is aan jou. 

Computer training online en offline 

Online, op het internet, kun je allerlei informatie over de beschikbaarheid van online en offline computertrainingen vinden. Je vraagt je vast af wat het verschil is tussen een online computertraining en een offline computertraining. Natuurlijk komt er veel op je af wanneer je met een computer wilt gaan werken, maar niet veel ervaring hebt met computers. Bijna alle mensen zijn tegenwoordig wel bekend met de internetmogelijkheden op computers. Het internet is dé perfecte plek waar je meer over de computersoftware kunt leren. Bij een online computertraining volg je bijvoorbeeld een online Excel cursus van achter jouw computer. Meestal worden er bij dit soort online cursussen digitaal materiaal zoals tekstdocumenten en video’ s aangeleverd. Met aangeleverd digitaal materiaal en een eventuele digitale leeromgeving, kun je zelf direct aan de slag gaan zonder dat je op een bepaald tijdstip op een specifieke locatie moet zijn. Een offline computertraining volg je in de echte wereld. Bij een offline computertraining moet je ervoor zorgen dat je op een specifiek tijdstip en op een specifieke locatie bent, waar je face-to-face les krijgt van trainers die hun lessen hebben voorbereid. Er zitten meestal ook andere “leerlingen” bij jou in het lokaal. Je gaat een paar weken achter elkaar, ongeveer een a twee keer per week, naar deze locatie om lessen te volgen. 

Lees ook:  Je eigen droombruiloft

No Replies to "Online en offline computertraining"


    Got something to say?

    Some html is OK