Wat zijn autoflower zaadjes?

Dit zijn wietsoorten die een naam voor zichzelf hebben gecreëerd omdat ze snel groeien en als het ware automatisch bloeien. Voor mensen die wiet kweken kan deze eigenschap ontzettend belangrijk zijn. Autoflower zaden en planten komen vooral voor het oosten van Europa. Er zitten dus echt serieuze voordelen aan het gebruik van autoflower zaden. Ten eerste gaan deze ‘automatisch’ in de bloei. Ook kunnen autoflower planten veel langer onder licht blijven staan dan normale planten. Ook voor onervaren kwekers is het handig om gebruik te maken van autoflower. Zo kunnen ze snel en eenvoudig oefenen met een paar planten om het vervolgens groter aan te pakken.

 

Over het gebruik

Het buiten kweken van autoflower zaden is verstandig tot eind augustus. Wanneer je aan de slag gaat moet je ook met de volgende zaken rekening houden. Een autoflower plant groeit ongeveer 3 weken, na deze 3 weken gaat de plant dus automatisch bloeien. Vanaf hier duurt het ongeveer 7 of 8 weken tot de oogst. Zoals eerder vermeld is een van de grote voordelen van autoflower het aantal lichturen dat de planten krijgen. Hier hoef je je namelijk geen zorgen om te maken. Dit betekent natuurlijk niet dat je helemaal niet meer hoeft om te kijken naar hoeveel licht de planten krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 18 uur licht de allerbeste resultaten laat zien. Nu rest natuurlijk nog een belangrijke vraag: hoeveel gram haal je van één plant af? Dit is niet onbelangrijk. Een autoflower plant levert gemiddeld gezien 60 tot 300 gram wiet op. De hoeveelheid die je van elke plant afhaalt is volledig afhankelijk van de manier waarop je kweekt. De ene keer zul je meer per plant kunnen halen dan de andere keer.

 

Freeseedonline.com

Op de website van Freeseedonline vindt je een ruim assortiment aan autoflower zaden. Zoek je naar autoflower zaden met een hoog THC-gehalte? Dan heb je keuze tussen bijvoorbeeld White Haze zaden of Amnesia zaden. Ook voor grote planten die wel tot 1 meter 80 kunnen groeien ben je bij freeseedonline.com aan het juiste adres.

 

autoflower zaden

 

Lees ook:  Een mooie luiertas

No Replies to "Wat zijn autoflower zaadjes?"


    Got something to say?

    Some html is OK