Je huisdier is er weer vandoor, en nu?

De grootste angst van baasjes van honden en katten, het kwijtraken van je trouwe viervoeter.
Dit klinkt misschien gek, maar het komt vaker voor dan je denkt. Stel je het volgende doemscenario voor, je ploft op de bank en roept je hond of kat om eens lekker te gaan knuffelen, tot je verbazing is je huisdier nergens te bekennen. Je kijkt om je heen en ziet de achterdeur op een kier staan, meteen vrees je het ergste…. Je maatje is er van tussen en wie weet waar die uitspookt. Gelukkig worden de meeste vermiste huisdieren teruggevonden, maar je wilt dit in de eerste instantie uiteraard
voorkomen. Goed nieuws voor jou, want tegenwoordig zijn er een aantal methode die jou hierbij helpen!

 

huisdier vandoor

Wat is Pet QR?

Pet QR is een moderne manier die jou sneller herenigd met je lieve huisdier. Hoe werkt het? Simpel. Download de Pet QR app en maak een profiel aan. Op je profiel kun je jou hond of kat toevoegen met de gegevens die bij het beestje horen. Bepaal zelf welke gegevens je invoert. Denk hierbij aan naam, adres en telefoonnummer. Met deze gegevens kan de vinder van je verloren hond of kat makkelijk contact opnemen met het baasje. Jij zelf krijgt op het moment van vinden een melding via je telefoon of tablet. Een penning kan op de site eenvoudig worden besteld voor een bedrag van €11,95 met een gratis verzending.

Wat zijn de voordelen van Pet QR?

De QR-penning van pet QR brengt vele voordelen met zich mee. De penning is direct zichtbaar en hierdoor ook vrij direct en gemakkelijk uit te lezen. Doordat alle informatie online gewijzigd kan worden kun je wijzigingen binnen enkele minuten doorvoeren. Behalve jezelf kunnen er ook noodcontacten worden toegevoegd bijvoorbeeld een buurvrouw, neef of nicht. Ook krijg je een zogeheten ALERT op het moment dat jouw vermiste diertje door iemand anders is gevonden en de penning met behulp van een QR-scanner gescand is. Kortom, pet QR is een must voor iedereen die dit probleem kent.

Lees ook:  Een eigen zwembad in de tuin: hier moet je zeker op letten

No Replies to "Je huisdier is er weer vandoor, en nu?"


    Got something to say?

    Some html is OK