Wat kan je allemaal in Oss doen?

De stad Oss is gelegen in Noord-Brabant en heeft ongeveer 55000 inwoners. De stad zelf is redelijk rustig en hier kun je dus rustig wonen en genieten van de omgeving. De stad zelf is omringd met bos en voorzien van een aantal voorzieningen. Onder andere een supermarkt en verschillende kledingwinkels zijn hier gelegen. Buiten dit zijn er veel verschillende eettenten te vinden waar je lekker kan gaan uiteten. Voor de rest is Oss redelijk rustig en hoef je dus niet bang te zijn dat je niet rustig kan wonen.

Oss bezienswaardigheden

In Oss zijn buiten de standaard winkels een heleboel verschillende bezienswaardigheden te vinden waar je van kan genieten. Er liggen onder andere verschillende kerken en verschillende monumenten die bezocht kunnen worden. De watertoren in Oss is een van deze bezienswaardigheden. Deze wordt tegenwoordig gebruikt als moskee. Bij het winkelcentrum liggen overblijfselen van het kasteel van Oss. Ook dit is makkelijk te bezoeken en daardoor een leuke plek voor de cultuurliefhebber. Een van de bekendste bezienswaardigheden in Oss is de Willibrords put. Deze put werd voor het eerst in de 14e eeuw in bronnen vermeld. Deze bron is vermoedelijk nog ouder dan gedacht. Ter plaatse is een boomstamput gegraven en deze dateert uit 900-1250 na christus. Er stond hier voorheen een stenen opbouw boven. Deze put is wel in de 18e eeuw verwijderd. De put die er nu nog staat stamt ui 1926.

Uiteten in Oss

Er zijn veel verschillende horecagelegenheden in Oss te vinden. Onder andere kleine restaurants en kleine eettenten. Een snackbar Oss is dan ook niet moeilijk te vinden. Hier liggen er namelijk verschillende van in de stad zelf. Bij een snackbar in Oss kun je lekker genieten van een vettige hap. Is dit niks voor je en wil je liever iets anders eten? Dan kun je ook in Oss terecht. Er liggen namelijk verschillende restaurants waar je uitgebreid , lekker en vooral voordelig kan eten. Ook voor lunch bestaan er voldoende mogelijkheden. Kortom, in de stad Oss zul je altijd terecht kunnen voor alle eetbehoeftes.

 

 

Lees ook:  Zomertrend 2021: een suikervrij dieet

No Replies to "Wat kan je allemaal in Oss doen?"


    Got something to say?

    Some html is OK