Waarvoor wordt een iPad nog gebruikt?

Toen de iPad voor het eerst in de schappen terecht kwam was het meteen het gesprek van de dag, en dat was niet voor niets. Apple volgde het succes van de iPhone meteen op met de nieuwste gadget. De iPad was niet goedkoop, hij kosten tot wel 700 euro toen der tijd. Toch gingen ze als warme broodjes over de toonbank. Anno 2020 ken iedereen wel iemand met een iPad die al maanden geen zonlicht meer heeft gezien, of heb je er zelf een die verwaarloosd wordt? Het erge is ook nog dat wanneer een iPad kapot gaat, dit flink wat geld kost om te repareren. Een iPad reparatie maastricht kost je al gauw een paar honderd euro. Als het scherm kapot gaat kost dit zelfs bijna evenveel als een compleet nieuwe tablet!

Feit is dat de iPad haar populariteit snel verloor. Heeft het tegenwoordig nog wel zin om er een te hebben en zo ja, waarvoor?

 

Hij is zeker nog te gebruiken

Toch is het zo dat een iPad zeker nog kan worden gebruikt voor een aantal specifieke handelingen.

Je ziet dat ze vaak worden gebruikt in kroegen en bars. De eigenaar zet een playlist op en hangt het tablet vervolgens aan de muur waar iedereen erbij kan. Zo wordt de iPad eigenlijk gebruikt als een soort moderne radio.

Je wist het misschien niet, maar iPads worden ook veel gebruikt als betalingssysteem. De programma’s die in normale kassa’s zitten kunnen namelijk ook gebruikt worden op een iPad. Op het terras zie je dit bijvoorbeeld ook veel terug. Makkelijk en overzichtelijk, dus waarom niet?

Ook voor de ouderen generatie kan een iPad nog van grote waarde zijn. Denk maar eens aan al die opa’s en oma’s die dagelijks de krant lezen. Veel van hun hebben slechte ogen waardoor het lezen van de kleine lettertjes moeilijk wordt. Op een iPad kun je makkelijk inzoomen.

 

iPad reparatie maastricht

Lees ook:  Algemeen juridisch advies

No Replies to "Waarvoor wordt een iPad nog gebruikt?"


    Got something to say?

    Some html is OK