Waar haal jij je e-liquid

E-smoker winkels bij jou in de buurt 

De e-sigaret is in 2003 ontwikkeld in China, en heeft sinds die tijd een explosieve opkomst meegemaakt over de hele wereld. In Nederland is het ook nog altijd een populaire toevoeging, en soms een vervanging voor rokers die van gewone sigaretten af willen zien te komen. Hierbij zijn er veel winkels (en webwinkels) ontsproten die liefhebbers van keuze en gemak willen voorzien. Waar deze zijn kun je hieronder vinden. 

Sittard 

Liquid Smoker Sittard is een winkel die te vinden is in het centrum. Je kunt deze vinden op Voorstad 3B. Voor een kleinere selectie aan onder andere navullingen kun je ook bij de Primera terecht, deze is te vinden aan de andere kant van de stad op de Helstraat 51. Kijk hier om makkelijk op je thuisadres e-liquids en e-smokers te kopen in Sittard. 

Geleen 

In Geleen ligt Futuresmoke, een bedrijf met niet zo’n denderende reviews. Deze is te vinden op de Rijksweg Centrum 12. Ook ligt in Geleen het hoofdkantoor (geen fysieke winkel!) van Wizzits.com, die zorgen dat je gewoon kunt bestellen en thuis kunt ontvangen. Zo kun je makkelijk een e-sigaret kopen in Geleen. 

Maastricht 

Maastricht heeft door haar grenspositie al een langere tijd een waarde voor buitenlandse mensen m.b.t. roken en coffeeshops. E-smoker winkels zijn vaak op ongeveer dezelfde locaties gevestigd. Soms mengen deze accessoires zich ook zoals bij Vision Gifts op de Brusselsestraat 8. Maar je hebt ook The Vapor Store op de Gubbelstraat 38 die een uitgebreid assortiment biedt. Aan de andere kant van het centrum, een stuk verder afgelegen rond de wijk Caberg ligt La Kraft. Deze is te vinden op de Foliodonk 98. Voor thuislevering van e-sigaretten in Maastricht kijk hier. 

e-smoker winkels

Weert 

Op de Beekstraat 60C ligt ook een Futuresmoke, eenzelfde bedrijf als in Geleen. Snel en betrouwbaar digitaal een e-sigaret te kopen in Weert kan ook, of wanneer je per se de deur uit wilt kun je altijd nog kijken bij Van Bun, een meer traditionele rookzaak die ook een klein assortiment vape-gerelateerde artikelen heeft. Deze ligt op de Muntpassage 7. Dit, of de Primera van Weert aan de andere kant op het Oranjeplein 231.  

Heerlen 

Heerlen heeft op de Oranje Nassaustraat 12 een Liquid Smoker winkel liggen. Maar e-liquids bestellen in Heerlen kan ook altijd.  

Roermond 

Roermond doet het goed met e-smoker winkels. In het centrum kun je terecht bij de Dampwinkel Roermond op de Neerstraat nummer 21. Aan de andere kant van Roermond is E-SIGARET-ROERMOND-CENTER te vinden, een meer mobiele zaak die meestal te vinden is rond de Beatrixlaan 13. En dan ligt er nog helemaal in het zuiden een zaak genaamd Smart Smoke op de Heinsbergerweg 170. Geen zin om naar één van deze drie uitersten in Roermond te gaan? Bestel je e-smoker in Roermond gemakkelijk online.  

Echt  

Echt heeft voor zover bekend geen e-smoker winkel. De dichtstbijzijnde echter is te vinden net over de grens. Hier ligt een shop genaamd Artismook op Renkoven 1A/1, 3680 Maaseik, in België. Makkelijk is het om online te bestellen, zo voelt het alsof je toch gewoon je e-sigaret in Echt kunt kopen. 

Lees ook:  Het juiste zwembad voor jouw situatie

Eindhoven 

Eindhoven is een ontzettend grote stad die steeds blijft uitbreiden met nieuwe winkelcentra en woongebieden. Je kunt alleen rond en in het centrum al terecht bij drie verschillende Primera’s. Daarnaast ligt in het centrum nog de Pipeline Store op de Nieuwe Fellenoord 8, en iets meer naar het Zuiden de Vaporshop Eindhoven op de Aalsterweg 65A. En dit zijn de binnenste ringen van Eindhoven. Maar ook (juist) in een grote stad is het vaak fijner om gewoon je pakketje aangeboden te krijgen. Bestel online voor je e-sigaretten in Eindhoven. 

No Replies to "Waar haal jij je e-liquid"


    Got something to say?

    Some html is OK