Vanaf morgen ga ik écht beginnen met sporten

Je kent het wel: je wilt wat meer gaan sporten, maar je hebt geen motivatie. Elke dag neem je je weer voor om dan vanaf morgen écht te gaan beginnen en elke dag mislukt het weer. Je komt thuis van je werk, maakt wat te eten en je ploft daarna neer op de bank. Om vervolgens daar 9 van de 10 keer met een zak chips te eindigen voor de rest van de avond. En elke avond denk je dan weer: ja dat sporten, dat komt morgen wel. Het wordt toch weer winter en die summerbody daar denk ik eind van de winter wel weer aan. Yeah, right.

Summerbody’s are made in winter

Jawel, je leest het goed: summerbody’s are made in winter. For sure. Elke dag met die zak chips op de bank gaan liggen is lekker makkelijk, maar laten we eerlijk zijn, dat levert je uiteindelijk niks op. Als je wilt gaan sporten en je hebt dit voor jezelf besloten, stop dan met het uit te stellen tot morgen. Je stelt het namelijk elke dag uit tot morgen en als het dan eenmaal morgen is dan doe je weer precies hetzelfde als vandaag. Nu is de kans om eens goed te gaan sporten, juist nu we weer richting de winter gaan. Denk eens aan die mooie bikini die je dadelijk aan kan met dat afgetrainde lichaam, hoe goed je op foto’s staat in de zomer dadelijk of hoe dan ene leuke jasje dat nét te krap is waarschijnlijk dan weer past. Dit klinkt goed, toch? Is dit motivatie genoeg of motivatie genoeg?

Weer sporten

Yes, je hebt die motivatie gevonden, maar wat is de volgende stap? Juist, die stap is kiezen hoe je wilt gaan sporten. Wil je thuis sporten of wil je naar de sportschool? Wil je misschien zelfs wel bij een club? Of wil je een personal trainer? Het kan allemaal. Als je voor de laatste optie kiest, is het misschien een idee om eens te kijken bij Fit in Twente, dit is een fitness in onder andere Hengelo. Bij onder andere dus deze fitness Hengelo krijg je namelijk persoonlijke aandacht, je krijgt oefeningen goed aangeleerd en je traint er altijd in rust en privacy, doordat er niet veel mensen zijn. Dit kan allemaal onder leiding van een personal trainer. Het gevoel van een sportschool dus, maar toch dat stukje personal training. Ideaal om aan je doelen te werken. Klinkt goed toch? Dus let’s go and get that summerbody!

Lees ook: Hoe kies je de juiste sportschool 

fitness hengelo

Lees ook:  Het bevorderen van spierpijn

No Replies to "Vanaf morgen ga ik écht beginnen met sporten"