Twee gouden tips voor een enorme bedrijfsgroei! 

Kijk jij ook elke week de Profit met Marcus? Wil jij dat jouw bedrijf ook goed groeit? Dan zitten er soms bepaalde overtuigen in de weg. Ook kan het zijn dat je gewoon niet weet wat je anders moet doen om tot bedrijfsgroei te komen. Tijd voor twee gouden tips! 

Goede business coach en life coach 

Ja, iedereen lijkt wel bijna een coach te zijn. Heb je dat nu echt nodig, denk je misschien… Dat er zoveel coaches zijn is echter geen reden om het belang van een goede bedrijfscoach te zien. Iedereen heeft een blinde vlek en dat zorgt ervoor dat je soms gewoon niet verder komt. Hoe verder je zakelijk vooruitgaat, hoe meer je gaat ontdekken dat je op het gebied van persoonlijk ontwikkeling ook vooruit moet gaan. Nou ja niks moet, maar het helpt wel. 

recruitment-interim

Wat daarmee wordt bedoeld? Stel je ontwikkelt je enorm op het gebied van jouw bedrijfskennis, maar je zorgt niet goed voor jouw gezondheid. Dan kan dit ervoor zorgen dat jouw gezondheid jou zodanig parten gaat spelen, dat je er niet aan toe komt om jouw bedrijfskennis toe te passen. Ze zeggen wel eens dat een coach duur is, maar reken maar dat een coach die jou vooruithelpt, goud waard is. Ga dus niet vooral rekenen wat een coach jou kost, reken vooral eens uit wat het jou kan opleveren. Dan ga je met sprongen vooruit in jouw bedrijf.  

Interim recruitment 

Besteed uit wat je niet zelf kunt doen. Het levert soms ook veel geld op, als een ander bedrijf iets veel beter kan, zoals bijvoorbeeld Google Ads maken. Heb je ineens een exceptioneel groot aantal werknemers nodig? Dan is het bijvoorbeeld heel slim om interim recruitment in te huren. Met interim recruitment geldt hetzelfde als voor coaches geldt: je hebt goede interim recruitment nodig. Je moet namelijk vooruit en dan heb je een ervaren bedrijf nodig wat jou daarbij goed kan helpen. Je kunt wel voor de bekende weg kiezen, maar zoals Einstein het zei: ‘If you do what you always did, you get what you always got’.

 

Lees ook:  Herfstrecept: koffiecake met walnoten

No Replies to "Twee gouden tips voor een enorme bedrijfsgroei! "