Heb jij ooit een manicure in Rotterdam gehad? Zo werkt dat!

Een manicure is eigenlijk een luxe product. Nu wij vaak en veel achter computers werken is een manicure helemaal nergens voor nodig. Je handen worden niet droog, de nagels zijn makkelijk schoon te houden en met een flesje nagellak kun je zelf een mooi kleurtje op je nagels krijgen. Toch maken heel veel mensen maandelijks of zelfs wekelijks een afspraak bij de lokale beauty salon voor een manicure. Wij nemen een kijkje naar wat dit precies is en of zo’n afspraak het wel waard is.

Waarom hebben mensen een manicure afspraak in Rotterdam?

Het verzorgen van het uiterlijk is al jaar en dag voor veel mensen ontzettend belangrijk. Zie je er netjes verzorgd uit? Dan straal je. Niet alleen van buiten maar ook van binnen. Veel mensen gaan dus naar hun schoonheidssalon om er piekfijn uit te zien. Niet alleen vrouwen doen dit tegenwoordig, er zijn ook voldoende mannen die een momentje voor zichzelf nemen om hun handen en nagels op en top te laten verzorgen. Helemaal ontspannen met je nagels in een warm badje en daarna een fijne handmassage. Het is dan ook wel een erg relaxte manier om een uurtje door te brengen!

Wat houdt een Rotterdamse manicure in?

Deze behandeling gaat over de handen. De handen worden van top tot teen (pun not intended) verzorgd. Eerst worden de handen geweekt in een warm badje. Daarna worden de nagelriemen netjes gemaakt. Dit houdt in dat de velletjes rondom jouw nagels worden afgeknipt of op de “juiste” plek geduwd. Verzorgde nagelriemen lijkt haast wel het halve werk! Andere onrustige plekken op de handen worden ook verzorgd met zalfjes en crèmepjes. Schoonheidsspecialistes raden vaak ook bepaalde zalfjes of handcrèmes aan om de verzorging van de handen ook thuis voort te zetten. Tot slot worden de nagels allemaal gelijk gemaakt. Hier wordt een nagelvijl en nagelschaartje voor gebruikt.

Een manicure met een kleurtje

Het is tot slot ook mogelijk om de nagels van een kleurtje te voorzien. Er zijn talloze mogelijkheden! Gelnagels, acrylnagels, gelnagellak of gewone nagellak. Neem maar eens een kijkje naar deze manicures in Rotterdam!

Lees ook:  Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende type telefoonhoesjes?

No Replies to "Heb jij ooit een manicure in Rotterdam gehad? Zo werkt dat!"


    Got something to say?

    Some html is OK