Niet alleen vrouwen houden ervan!

Vrouwen en shoppen zijn twee termen die vaak met elkaar worden geassocieerd. Maar klopt het eigenlijk wel? Het is een stereotype dat alléén vrouwen van mooie kleding en winkelen houden, maar tegenwoordig is niets minder waar. Mannen kunnen er ook wat van. Het netjes voor de dag komen en het kopen van kleren wordt voor mannen steeds belangrijker en ‘normaler’. In de steden en winkelcentra zie je de afgelopen jaren een sterke groei in winkels die zich specifiek richten op herenkleding voor jongens en mannen. Neem bijvoorbeeld Score, Diesel en vele andere merken.

 

herenkleding

 

Sieraden voor de man

De meeste mannen bedenken van te voren al vaak wat ze willen gaan kopen in de stad wanneer ze gaan shoppen voor kleding. Vaak begint dat bij de schoenen. Na dat je een paar toffe sneakers hebt gekocht ga je opzoek naar een mooie broek en een trui of vest. De meeste mannen zijn na 3 of 4 artikelen klaar en hun outfit is compleet, althans dat denken ze. Vaak worden accessoires en sieraden als armbanden en kettingen worden vaak over het hoofd gezien of genegeerd terwijl deze juist een krachtig statement maken, óók bij de mannen. Als het om sieraden gaat kom je eigenlijk met alles weg. Kijk wat bij jou past. Dit kan een blitse gouden ketting zijn, een paar subtiele oorbellen of een stijlvol horloge.

 

Een aantal handige tips

Als allereerste, wees niet bang om te spelen met traditie. Tegenwoordig is het meer dan oké voor mannen om verder te denken dan hun neus lang is. Ga een stapje verder dan een horloge of armband als je jezelf zo voelt. Sieraden voor mannen is een stijgende trend en dat zal de komende jaren ook zo blijven, wees niet bang deel te nemen aan deze hype. De volgende tip luidt als volgt: Werk met laagjes en hoeveelheden. Meerdere armbanden, kettingen en oorbellen. Dit is wat vrouwen al een lange tijd doen. Maar dit kan voor mannen natuurlijk ook! De laatste tip is eenvoudig. Draag een schakelketting. Een schakelketting is het ultieme sieraad voor de man en helemaal trendy tegenwoordig.

Lees ook:  Green coffee 5K

No Replies to "Niet alleen vrouwen houden ervan!"


    Got something to say?

    Some html is OK