Nieuwe mensen leren kennen

Een verhuizing is altijd spannend. Al helemaal als jij je vrienden moet achter laten en helemaal op nieuw moet beginnen. Het kan heel lastig zijn een nieuwe vriendengroep op te bouwen. Als je naar een grote stad als Rotterdam verhuist is dit sowieso al overweldigend. Iedereen is druk en het lijkt misschien alsof niemand tijd voor jouw heeft. Hoe kan je dan toch zorgen dat jij nieuwe vrienden kan maken?

Uitgaan

Het is moeilijk om vrienden te maken in je kamer of thuis. Dus ga naar buiten en geniet. Misschien ken je iemand die in de buurt woont. Stuur eens een berichtje of hij of zijn zin heeft om een drankje samen te doen. Je kunt deze persoon vragen om wat vrienden mee te nemen naar het terras. Je kunt natuurlijk ook een gesprek aangaan met een van de andere mensen op het terras. Het drinken van een paar biertjes kan je de moed geven om met willekeurige mensen te praten.

Beweging

Als je in een nieuwe stad woont, is het misschien een goed idee om een ​​nieuwe teamsport te kiezen. Je moet immers sporten en er is niets leuker dan samen met anderen te sporten. Wellicht zijn er bij jou in de buurt ook interessante groepslessen of bootcamps.

Gezamenlijke activiteit

Via activiteiten Rotterdam kun je je aanmelden voor leuke activiteiten met diverse nieuwe vrienden. Vaak kies je voor een activiteit die je leuk vindt om te doen, zo ontmoet je waarschijnlijk gelijkgestemden. Mensen met dezelfde interesses of hobby’s. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​gesprek te beginnen, en het zorgt ervoor hier uren over door kan kletsen.

Vrienden-app

Als je dan toch vanuit huis vrienden wilt maken dan kan je een vrienden-app gebruiken. Dit klinkt misschien vreemd, maar nu zijn er apps om nieuwe vrienden te maken. Het lijkt een beetje op Tinder, maar het is meer gericht op hobby’s. In veel van deze apps kun je vrienden maken en meteen leuke activiteiten plannen!

Activiteiten Rotterdam

Lees ook:  Prachtig wandelgebied op een paar uurtjes rijden

No Replies to "Nieuwe mensen leren kennen"