Landhuis Makelaardij

In Rotterdam kun je Landhuis Makelaardij vinden. Al jarenlang staan zij klaar voor klanten in en rondom Rotterdam. Hun deskundige en betrouwbare dienstverlening bieden zij tegen een scherp tarief aan. De kwaliteit wordt gegarandeerd door de aansluiting bij de NVM.

makelaar huis kopen

Deskundig advies

Landhuis Makelaardij heeft deskundig advies geven hoog in het vaandel staan. Het verkopen of kopen van een huis is een belangrijk moment in jouw leven en mag niet onderschat worden. Zij staan daarom, met hun hele team, voor jou klaar om je te begeleiden tijdens jouw zoektocht op de woningmarkt. Zij hebben de afgelopen jaren veel huizen vanuit Delfshaven gekocht en verkocht.

De mogelijkheden om een nieuw huis te kopen veranderen zodra jij ook een oud huis verkoopt. Het team van Landhuis Makelaardij geeft jou advies over hoe je dit handig zou kunnen aanpakken en hoe zij jou hierbij kunnen begeleiden. De makelaars helpen jou bij alle administratieve rompslomp rondom het verkopen en kopen van het huis

Landhuis Makelaardij vindt het tevens belangrijk om open te communiceren over hoe zij het doen. Zowel positieve als negatieve reviews worden geplaatst en hier zijn zij heel helder over. Zij kunnen daar alleen maar sterker uit komen, zijn ze zelf van mening.

Waardebepaling

Landhuis Makelaardij kan de waardebepaling van jouw huis ook verzorgen. Dit doen zij uiteraard met veel zorg. Zij hebben de juiste kennis in huis om ervoor te zorgen dat jouw huis binnen no-time verkocht is tegen een goed ingeschatte prijs. Tijdens een taxatie, die overigens gedaan wordt door een NVM-makelaar, worden de volgende factoren in acht genomen:

 • De huidige marktsituatie
 • De staat van het huis qua onderhoud
 • De omgeving en ligging van het huis
 • De oppervlakte
 • De inhoud
 • Kwaliteit van energiezuinigheid
 • De constructie van het huis en de gebruikte materialen

 

Landhuis makelaardij neemt zijn taak zeer serieus en is ervan overtuig dat zij de beste zorg rondom het kopen en verkopen van jouw huis in Rotterdam.

Lees ook:  Investeren in vastgoed

No Replies to "Landhuis Makelaardij"


  Got something to say?

  Some html is OK