Maak kennis met Anja Jongkind & Greet Vonk

Anja Jongkind en Greet vonk werken beide voor Et Emergo. Sinds 2013 gingen de twee met elkaar samenwerken en hebben ze een speciaal PTG-Coaching-programma opgezet. PTG staat voor posttraumatische groei. Het coaching programma van Anja en Greet bestaat grotendeels uit het geven van workshops, lezingen, trainingen en inspiratielessen op het gebied van PTG. Samen hebben zij het boek ‘PostTraumatische Groei, sterker door ellende’ uitgebracht. Een boek voor een ieder die ervaringen heeft met maatschappelijke kwesties als het verliezen van je baan, een burn-out, depressie of een echtscheiding. Dit inspirerende boek is te koop voor €24,99 op onder andere bol.com

Over Anja

Met meer dan 35 jaar ervaring als therapeut heeft Anja is een rol als coach veel mensen begeleid met verschillende psychische en emotionele klachten of aandoeningen. Veel patiënten van Anja hebben onder andere te maken gehad met traumatische ervaringen en veel vormen van overbelastingsklachten. Dit allemaal in haar eigen praktijk. Tijdens haar loopbaan heeft Anja Jongkind altijd als doel gehad mensen terug in hun eigen kracht te brengen. Ook is ze meer dan 10 jaar directrice geweest van een GGZ erkende zorginstelling en is ze aangesloten bij EMCC/NOBCO.
EMCC/NOBCO maakt onderdeel uit van de Europese mentor- en coaching raad. Zij bevorderen in meer dan 20 landen de kwaliteit en ontwikkeling van coaching en mentoring.

 

Over Greet

Greet Vonk heeft zelf ook  20 jaar ervaring als interim manager en directeur in de zakelijke dienstverlening en in de zorg. Greet is sinds 2006 actief als coach en dit doet ze nog steeds met alle plezier en enthousiasme. Ze heeft veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar posttraumatische groei. Op het gebied hiervan geeft Greet samen met Anja regelmatig workshops en andere educatie vormen over posttraumatische groei voor verschillende soorten publiek.

Et Emergo Over Greet

Et Emergo is een ontwikkelingscentrum dat landelijk actief is. Het idee achter de organisatie is om iedereen te laten ervaren dat je ergens bovenop kunt komen door middel van verrijking in zelf kennis, veerkracht en levenservaring. Et Emergo betekent dat ook ‘kom boven’. Et Emergo bied hulp aan op verschillende manieren in een leidinggevende rol.

 

 

Maak kennis met Anja Jongkind & Greet Vonk

Lees ook:  Bitcoin

No Replies to "Maak kennis met Anja Jongkind & Greet Vonk"


    Got something to say?

    Some html is OK