De beste producten om je huid te reinigen

Dat het belangrijk is om je huid te reinigen dat weet je onderhand wel. De huid wordt de hele dag door bevuilt met make-up, stof en ander viezigheden die in de lucht zitten. ‘S nachts wordt de huid belast door talg en zweer dat op je kussen gaat zitten. Het is daarom belangrijk dat je ’s ochtends en ’s avonds je huid reinigt met reinigingsproducten. Je hebt heel veel keus als het gaat om reinigingsproducten, maar welke past bij jou?

 

Reinigingsfoam

Dat het product foam wordt komt vaak door de werking van de dispenser van het product. Reinigingsfoam is op verschillende huidtypen te gebruiken. Het is een beetje afhankelijk van welke producten er in de foam zitten. Je gebruikt het door een of twee pompjes met foam op je vochtige handen aan te brengen. Daarna masseer je de foam ongeveer 2 minuten over de huid. Grondig afspoelen met een washandje.

 

Reinigingsolie

Olie is een dikkere substantie en geschikt voor een droge en gevoelige huid. Een vette huid bevat van nature veel olie dus het is niet slim om er dan nog een laag olie bovenop te leggen. Reinigingsolie voedt en verzacht. Reinigingsolie breng je aan op een droge huid en masseer je een minuut in. Daarna masseer je de huid nog even met vochtige handen zodat het vuil oplost. Daarna moet je het afspoelen met een washandje.

 

Reinigingsgel

Als je naar een product op zoek bent voor een gemengde, vette en onzuivere huid dan is reinigingsgel de beste optie. De gel lost talg op en geeft een diepe reiniging aan de huid. Omdat de talg oplost is het niet geschikt voor de droge huid. Deze kan hier nog droger van worden. Reinigingsgel begint te schuimen als het in contact komt met water. Doe een klein beetje op je hand en voeg water toe. Masseer het in de handen tot het begint te schuimen. Daarna kan je het aanbrengen op je gezicht. Masseer het schuim goed in en spoel af met lauw of warm water. Of maak je gezicht schoon met een warm washandje.

 

Reinigingsgel

Lees ook:  Mijn ervaring met een simulatie lening via mozzeno

No Replies to "De beste producten om je huid te reinigen"