Jouw als bedrijf onderscheiden

De concurrentie is moordend in de bedrijvensector, in welke branche je ook werkzaam bent zullen andere je constant op de hielen zitten en proberen het beter aan te pakken. Zaak is dus dat jij je onderscheidt van al die andere. Door je te onderscheiden en jezelf en je onderneming zakelijk te presenteren win je harten van eventuele partners en klanten. Omdat veel fysieke winkels tegenwoordig een webshop hebben is het ook zaak dat die er goed uit ziet. Al met al spelen meerdere factoren een rol. Toch vergeet men vaak de basis: het visitekaartje. Dit communicatiemiddel wordt niet voor niets al tientallen jaren gebruikt.

 

De voordelen van een visitekaartje

Een visitekaartje dat klopt, van design tot inhoud, verteld meer dan duizend woorden. Zakelijke visitekaartjes zijn het verlengstuk van ieder georganiseerd bedrijf: hét perfecte communicatiemiddel. Wat er dan precies op een visitekaartje staat? Alleen de belangrijkste informatie. Denk hierbij aan basis zaken zoals contactgegevens, maar ook elementen die betrekking hebben op het design, zoals logo’s, watermerken of foto’s.

Visitekaartjes worden al jarenlang gebruikt om snel informatie door te schakelen naar potentiële klanten of belangrijke personen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan een beurs of een open dag voor ondernemers, of misschien wel een ander evenement waar je hoopt contacten op te bouwen? Een zakelijk visitekaartje kan die dag maken of breken.

Simpel en direct, maar zeker effectief. Als je als bedrijf of ondernemer nog geen geschikt visitekaartje hebt, dan loop je helaas echt echter. Gelukkig is het anno 2021 vrij eenvoudig om deze te maken of zelfs te laten ontwerpen en maken.

 

Smart Business Card

Alle technologische ontwikkelingen die wij momenteel doormaken hebben ook betrekking op de ‘ouderwetse’ visitekaartjes. Je kunt het namelijk beter en moderner doen: een Smart Business Card. Een Smart Business Card is een visitekaartje zoals je die kent, maar dan online. Zodra jij een Smart Business Card aanvraagt ontvang je meteen een code. Met deze code krijg jij toestemming om een account aan te maken. Hier vul je gegevens in en voilá! Door je telefoon tegen de chip van dit kaartje te houden krijg je direct een melding binnen.

Lees ook:  DTN Maatwerk

No Replies to "Jouw als bedrijf onderscheiden"