Hoe snel wil je het rijbewijs in handen hebben?

Het is eindelijk zover, je hebt de leeftijd dat je voor je rijbewijs mag gaan. Inmiddels mag je al beginnen met rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar oud. Dit is mooi, want na je eindexamens heb je zeeën van tijd die je kunt gebruiken om je theorie en praktijk te halen voor je rijbewijs. Bij driving lessons Den Bosch ben je dan zeer zeker op het juiste adres. Hier kun je gaan voor die spoedcursus waar je je rijbewijs al in 10 dagen kunt behalen. Maar voordat je deze spoedcursus kunt beginnen, moet je al wel je theorie hebben gehaald.

Wil je toch liever de tijd nemen, omdat je wellicht niet 10 dagen achter het stuur kan zitten? Dan kun je ook gaan voor een wekelijkse les. Hierbij wordt aangeraden om 2 lesuren van in totaal 120 minuten achter elkaar aan te hebben. In het begin van elke rijles moet je altijd even wennen. Tijd waar je niet echt iets nieuws leert. Kostbare tijd die je beter kunt gebruiken voor die moeilijke situaties die je heel lastig vindt.

Durf fouten te maken

Met driving lessons Den Bosch is het niet erg om een fout te maken. De instructeur is er juist voor om in die situaties in te grijpen. Op het moment dat je over de angst van fouten heen bent, zul je meer ontspannen achter het stuur zitten. Hierdoor neem je meer informatie op en zul je sneller leren. Plus van fouten leer je het snelst. Nadat de auto op een veilige plek staat en je van de schrik af bent, zal de instructeur haarfijn uit kunnen leggen wat er allemaal is gebeurd. Na de les zelf en in de avond ga je hier zelf over nadenken over hoe je van de fout kunt leren deze en nooit meer hoeft te maken.

Het is ook belangrijk om vragen durven te stellen. Zeker de punten die je moeilijk vindt. Je kunt namelijk beter nu tijdens de lessen de vragen stellen. Dan dat je later in je eigen auto helemaal in de stress schiet en niet meer weet wat je moet doen. De instructeur is er juist voor zodat je bij elke situatie met zelfvertrouwen achter het stuur zit.

 

driving lessons Den Bosch

Lees ook:  Nederlands Klein Vaarbewijs

No Replies to "Hoe snel wil je het rijbewijs in handen hebben?"


    Got something to say?

    Some html is OK