Hoe goed is jouw bedrijfspand beschermd?

Volgens het CBS wordt er in 2021 weer 8% meer ingebroken dan in het hele jaar daarvoor. Dat percentage zegt je niet veel op het eerste oog, maar vertaald zich naar ongeveer 135 inbraken per dag. Slachtoffer worden van een inbraak is geen pretje. Je houdt er schade aan over op materialistisch- en mentaal gebied. Daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden voordat het te laat is. Met deze cijfers zou je denken dat de meeste woningen goed beveiligd zijn. Hoewel dit zo is, worden bedrijfspanden vaak aan hun lot over gelaten. Hoe goed is jouw bedrijfspand beveiligd?

 

 

De natuur als boosdoener

 

Je beschermt een bedrijfspand niet alleen tegen inbraak of diefstal, maar ook tegen moeder natuur haarzelf. Jouw bedrijf zal vast niet de eerste zijn die failliet gaat door de schade van een brand of stormbui. Ook hiertegen moet je beschermd zijn. Zorg daarom te allen tijde voor een goed stel brandblussers die over het gebouw zijn verdeeld. Verder dienen er voldoende vluchtroutes te zijn aangegeven. Is dit bij jouw bedrijf niet het geval, maak hier dan intern zo snel mogelijk afspraken over.

 

Bescherm de inboedel

 

Er staan ongetwijfeld waardevolle spullen in het pand van je bedrijf. Of dit nu computers, documenten of machines zijn, je wilt ze beschermen. Kies voor een alarmsysteem voor bedrijfspand als logische oplossing. Met een alarmsysteem voor bedrijfspand verklein je de kans op inbraken drastisch. Dit is vooral handig voor de uren dat er niemand in de buurt is. Je spullen zijn nu 24 uur per dag, 7 dagen in de week onder toezicht van dit alarmsysteem voor bedrijfspand.

 

Welke zwakheden herken je

 

Door in het brein van de inbreker te kruipen kun je veel dingen al oplossen voordat er problemen ontstaan. Zo is het algemeen bekend dat inbrekers 9 van de 10 keer kiezen voor de achterkant om naar binnen te glippen. Zie je bijvoorbeeld direct veel ramen aan de achterzijde van het gebouw, dan moet er een belletje gaan rinkelen. Is de achterdeur goed beveiligd, kunnen ze objecten gebruiken om te klimmen? Door te denken als een inbreker versla je de inbreker.

 

Alarmsysteem bedrijfspand

Lees ook:  Wat is de CNC techniek?

No Replies to "Hoe goed is jouw bedrijfspand beschermd?"


    Got something to say?

    Some html is OK