Hoe kom je aan in gewicht?

Je hoort altijd mensen over afvallen, maar nooit over aankomen in gewicht? Hoe kom je aan en wat heb je nodig? Deze en meerdere vragen zijn voor veel mensen niet duidelijk te beantwoorden en daardoor is het moeilijk voor hen om een juiste strategie te kiezen. Het gevolg hiervan is dat het veel mensen niet lukt om het doel te bereiken en in plaats daarvan maar opgeven. Spijtig, want hoewel het niet makkelijk is om aan te komen , is het zeker niet onmogelijk. Daarom gaan wij in deze korte blog je tips geven om aan te komen en een gezonder gewicht te bereiken.

Breng je dagelijks voedsel in beeld

Ben jij je er wel bewust van wat je dagelijks eet? Is dit vooral vettig voedsel of bestaat het uit een mix van vettig en gezond voedsel? Het kan ook zomaar zijn dat je te weinig kcal per dag binnen krijgt en daardoor moeilijk in gewicht aankomt. Al deze factoren kunnen dus van invloed zijn op hoe jij in gewicht aankomt. Het is daarom aan te raden om eerst hier een overzicht van te maken voordat je begint met verdere maatregelen te nemen. Leg dus vast wat je in de morgen, middag en avond eet.

Maak gebruik van een persoonlijk voedingsschema

Door gebruik te maken van een voedingsschema zal je een beter overzicht krijgen van wat je dagelijks consumeert. Het inzicht hierin zorgt ervoor dat je snel aanpassingen kan aanbrengen en daardoor meer gaat eten. Bij afvallen is dit al belangrijk, maar bij aankomen is dit nog veel belangrijker. Het is namelijk cruciaal dat je hier inzicht over krijgt om zo je voeding aan te passen. Een persoonlijk voedingsschema kan je zelf opstellen. Lukt dit niet? Dan kun je altijd nog de hulp inschakelen van een professional. Hij of zij zal je dan een passend voedingsschema opstellen waarmee jij aan gaat komen in gewicht.

Lees ook:  Tips om uw woning fris te houden

No Replies to "Hoe kom je aan in gewicht?"


    Got something to say?

    Some html is OK