Het initiatief Stichting Corona Onderzoek

Stichting Corona Onderzoek is het initiatief van een advocatenkantoor uit Eindhoven. Deze advocaten willen zich inzetten voor de Nederlandse maatschappij en de opgelegde overheidsmaatregelen omtrent Corona. Ze willen samen met hun expertise en jarenlange ervaring in het juridische vakgebied deze maatregelen en alle gedupeerde aanvechten. Hieronder kan je meer lezen over Stichting Corona Onderzoek en de brief aan van Dissel. Lees dus snel verder!

Waarom het Stichting Corona Onderzoek?

We leveren nu al meer dan een jaar onder dwang onze rechten en vrijheden in voor veiligheid. Is dit wat we uiteindelijk willen? Zijn onze vrijheden minder belangrijk dan onze gezondheid? Uiteindelijk gaan deze twee hand in hand samen. Als we vrij zijn, maar niet gezond is het niet goed en andersom ook.

“Wie vrijheid opoffert voor veiligheid is beide niet waard” Benjamin Franklin

Om deze reden is Stichting Corona Onderzoek in het leven geroepen. Veel van de opgelegde maatregelen gaan in tegen veel rechten en zijn juridische niet onderbouwd. Daarom wil Stichting Corona Onderzoek gedupeerde van de overheidsmaatregelen bijstaan waar dat nodig is in het juridische proces. Stichting Corona Onderzoek heeft veel juridische tools en vele connecties in alle lagen van de samenleving, hierdoor kunnen zij grondig en betrouwbaar onderzoek leveren. Hierdoor kunnen ze kijken hoe ze jou het beste kunnen helpen.

Brief aan van Dissel

Stichting Corona Onderzoek heeft een brief aan de heer van Dissel van het RIVM gestuurd. Deze brief is gericht aan van Dissel en hierin wordt de betrouwbaarheid van de PCR-test in twijfel getrokken. Samen met verschillende PCR-deskundige en ondernemers is deze brief gestuurd en zij ondersteunen deze brief aan van Dissel ook. In de brief staat hoelang het huidige corona beleid nog zo door kan blijven gaan en hoelang het nog stand kan houden. Er zijn sterke twijfels over de PCR-tests en de betrouwbaarheid hiervan bij COVID-19. Er worden nu allerlei maatregelen en beslissingen genomen op basis van deze PCR-tests. Echter zijn deze tests gebaseerd op onbetrouwbaar onderzoek. De PCR-test kan bovendien ook niet aantonen of het gedetecteerde RNA van een normaal influenza virus afkomstig is of van COVID-19. Om deze reden is er een dagvaarding met de brief aan van Dissel gestuurd.

Lees ook:  Het kopen van drugs in microdosering

No Replies to "Het initiatief Stichting Corona Onderzoek"


    Got something to say?

    Some html is OK