Een tijdelijke opslag nodig?

Uw huis verkocht en meteen een nieuwe gekocht, wat geweldig! Echter heeft het huis een flinke opknapbeurt nodig voordat de meubels verhuist kunnen worden. Wellicht wilt u het huis eerst volledig renoveren en zit u maanden tussen het puin. Daar wilt u uw mooie meubels niet al tussen zetten, maar waar zet je ze voor zolang dan wel neer?

 

Opslag Sittard heeft altijd geschikte opslagruimte

Een goede opslag vinden in Sittard is niet altijd even gemakkelijk. Het vinden van een tijdelijke opslag in Sittard is nog het aller lastigst. Er moet met veel dingen rekening worden gehouden tijdens de zoektocht naar de voor u geschikte opslag box. Dingen zoals de toegankelijkheid, ruimte en faciliteiten. Hier zijn enkele handige tips om u te helpen bij het vinden van de beste opslag.

 

Waar moet je op letten?

  • Flexibiliteit

Het is niet altijd mogelijk om een opslag voor onbepaalde tijd te huren, veel box verhuur bedrijven bieden enkel jaarcontracten aan.

 

  • Isolatie

Ondanks dat u uw spullen een langere tijd niet nodig hebt, wilt u wel dat ze goed geïsoleerd staan opgeslagen. Een televisie moet bijvoorbeeld niet in contact komen met vocht. Tijdens een flinke regenbui moeten uw eigendommen droog staan.

 

  • Dagelijkse toegang

Er is niets vervelender dan niet bij uw spullen komen wanneer u ze nodig hebt. Het is daarom belangrijk om tijdens de zoektocht naar een opslag box, rekening te houden met op welke dagen u hier toegang tot hebt. Ook zijn de toegangstijden belangrijk, vallen deze binnen of buiten werkuren?

 

  • Veiligheid

Eerdere tips houden rekening met dat uw spullen droog, afgesloten en toegankelijk zijn. Maar uw spullen veilig opbergen is ook ontzettend belangrijk. Heeft u spullen die van hoge financiële- of persoonlijke waarde zijn, dan moeten deze ook goed worden beveiligd. Zorg er dan ook voor dat de spullen op een veilige manier zijn opgeborgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cameratoezicht of beveiligers.

 

  • Grootte

Passen al uw spullen wel in de box die u voor ogen heeft? Heeft u een tweepersoonsbed of grote kast die u tijdelijk moet opbergen, dan is het belangrijk dat dit ook past in de opslag.

Lees ook:  Je eigen kasteel kopen en kasteelheer worden.

No Replies to "Een tijdelijke opslag nodig?"


    Got something to say?

    Some html is OK