Gevaarlijke stoffen dagelijkse kost? Dan heb je deze app nodig!

De PIKA app is speciaal gemaakt voor mensen die werken met chemische stoffen op een dagelijkse basis. De app maakt het makkelijker en veiliger om met chemische stoffen te werken doordat iedere betrokken partij de juiste informatie heeft. Het is ook een zeer prettige app als je chemische producten aanbied op een webshop. In deze blog vertellen we je hoe je PIKA kunt gebruiken voor jouw situatie.

Verkoop je chemische producten voor een webshop?

Met PIKA zet je direct alle wettelijk verplichte informatie in de productpagina’s van je website. Zo weet je dat je klanten altijd up-to-date zijn en dat jij voorzien heb in de informatie verplichting. Dat geeft je webshop meer vertrouwen en een betere klantervaring. Klanten vinden het prettig als ze goed geïnformeerd worden over chemische producten. Daarnaast kunnen je klanten in de PIKA app zelf ook nog alles vinden wat voor hen van belang is.

Transporteer jij chemische stoffen? Dan kan PIKA handig zijn!

Als leverancier is het je verantwoordelijkheid om je klanten te voorzien van belangrijke informatie. Om dat overzichtelijk, structureel en foolproof te maken, gebruik je PIKA. Je klanten zijn direct up-to-date zonder verdere stappen ertussen als je iets aanpast, is de app. Geen ge-rompslomp met papieren en klappers meer. Direct beschikbare en wettelijk verplichte informatie met een druk op de knop. Voor jou fijn, want je bespaart een hele boel tijd. Maar ook zeker fijn voor je klanten!

Werk jij direct met chemische producten?

Download de PIKA app als je hem nog niet hebt en adviseer je baas dit direct te implementeren. Het bespaart energie en zeeën aan tijd. Daar zal je baas dus ook blij mee zijn! Wat natuurlijk het alles belangrijkste is, dat is de veiligheid van de mensen die met de stoffen moeten werken. Als je direct werkt met chemicaliën en je hebt vragen over de toepassingen, inhoud, wat te doen bij calamiteiten of hoe het afval ervan verwerkt dient te worden. Het staat er allemaal in! Een uitkomst voor iedereen die ook maar iets met chemicaliën doet dus!

Lees ook:  Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende type telefoonhoesjes?

No Replies to "Gevaarlijke stoffen dagelijkse kost? Dan heb je deze app nodig!"