Fiets of een e chopper? 

Al een tijdje aan het twijfelen wat je wilt? Een e chopper of een fiets? Zeker bij lange afstanden kan een fiets best tegenvallen. Als je een dag hard hebt gewerkt, is de motivatie om daarna nog ver te fietsen, meestal ver te zoeken. 

Logisch dat je dan gaat kijken of een e chopper kopen misschien wel iets voor jou is. 

Voordelen en nadelen van de fiets 

Een fiets heeft natuurlijk wel z’n voordelen. Het is goed voor jouw conditie en meestal kan een fiets ook een stuk goedkoper zijn. Het nadeel is dat je met een fiets, zeker als je al moe bent, minder snel thuis bent. Je bent langer onderweg, dat is met regen en kou, zeker niet fijn. 

De energie die je in fietsen steekt, gaat ten koste van jouw wilskracht. Het is gewoon zo dat je maar zoveel wilskracht op een dag hebt. Wanneer dat op is, verval je snel weer in gewoontes waar misschien eigenlijk nu juist net vanaf wilde. 

Voordelen en nadelen van een e chopper kopen 

Een e chopper kopen doe je niet zomaar, het kost natuurlijk wat meer. Toch biedt het jou voordelen. Je kunt sneller van A naar B. Bovendien leg je ook makkelijker langere afstanden af. Je hebt maar zoveel tijd op een dag. Tijd besparen onderweg is daarom zeker zo gek nog niet. Bovendien kun je ook geld besparen als je nu nog rookt. Stoppen met roken levert ook weer geld op.

Als je druk bent met jouw studie en daarnaast nog naar het werk moet en naar jouw school, dan ben je als snel veel reistijd kwijt. Tijd besparen levert meer tijd op voor jouw studie, of voor een avondje de stad in.  

kopen-e-chopper

Wat doe je nu?

Wat jij wilt doen is natuurlijk helemaal aan jou. Een e chopper kopen is niet iets wat je zomaar doet. Een fiets heeft ook zo zijn voordelen. Het is in ieder geval verstandig (als je denkt aan een e chopper kopen ), dit te doen bij een goed dealer. Laat je goed informeren. Op die manier krijg jij de oplossing die je zoekt. 

Weet je trouwens dat je met een e-chopper kunt kiezen voor twee uitvoeringen? Eentje waarbij je zonder helm op mag rijden? En eentje waarbij je wel verplicht een helm op moet?  

Lees ook:  Laat je partner zijn dat je van hem/haar houdt

No Replies to "Fiets of een e chopper? "