Middelen tegen kalknagels

Heb jij last van kalknagels? Dat is vervelend. Maar je bent zeker niet de enige! Het is begrijpelijk dat je van je kalknagel af wilt. Niet alleen omdat je er last van kunt hebben of dat het er niet heel smakelijk uitziet, maar ook omdat kalknagels besmettelijk zijn. En jezelf of iemand anders weer besmetten met een schimmelinfectie wil je natuurlijk niet. Ook heel begrijpelijk. Maar hoe kom je dan van die kalknagels af? Wat zijn de middelen die er tegen helpen? Dat lees je allemaal in deze blog!

Azijn

Azijn kan jouw kalknagel laten verdwijnen. Niet in één keer natuurlijk, je zult er wel een paar keer azijn op moeten doen. Azijn is namelijk heel zuur, en schimmels kunnen niet overleven in een zure omgeving. Dat maakt azijn de ideale oplossing tegen kalknagels. Je kunt pure azijn op je nagels deppen, maar je kunt je nagel ook laten weken in azijn.

Kalknagelbehandeling

Je kunt ook kiezen voor een kalknagelbehandeling. Er zijn verschillende soorten kalknagelbehandelingen. Een voorbeeld hiervan is de kalknagelbehandeling van ProtectAir. De kalknagelbehandeling van ProtectAir zorgt er ook voor dat schimmels niet kunnen overleven. Hierdoor kunnen schimmels zich dus ook niet vermenigvuldigen, waardoor de schimmels uiteindelijk verdwijnen. Het is een effectief bewezen middel tegen kalknagels, en je zou al snel resultaat moeten zien. Het is het proberen in ieder geval waard!

Laseren

Ook laseren is een optie. Dit werkt door de warmte van de laser. Het licht van de laser doet de schimmels vernietigen, die dus niet meer kunnen leven. Doordat de schimmels uitsterven kan je nagel langzaam uitgroeien. Jouw nieuwe nagel is dan vrij van schimmels. Doei kalknagel!

Wat kies jij als middel tegen kalknagels? Daar zal iedereen een ander antwoord op geven. Ieder heeft zijn of haar eigen voorkeur. Sommige mensen geloven heilig dat azijn werkt, anderen vinden het weer onzin. Ook is de keuze voor het middel tegen kalknagels afhankelijk van het budget. Het laseren van kalknagels is redelijk duur. Je hebt namelijk wel zo’n 4 tot 6 behandeling nodig voordat het laseren effectief is voor het verwijderen van de schimmels. Dat is dus redelijk prijzig.

Lees ook:  Tips om uw woning fris te houden

No Replies to "Middelen tegen kalknagels"


    Got something to say?

    Some html is OK