Eerste hulp bij verhuizen

Ga jij binnenkort verhuizen? Hartstikke leuk en spannend natuurlijk, maar verhuizen kan ook een hoop stress met zich meebrengen. In deze blog geven we een aantal tips om jouw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Regel op tijd je administratie

Abonnementen opzeggen, adres wijzigen bij de gemeente, huur opzeggen… Het zijn allemaal administratieve zaken die komen kijken bij een verhuizing. Zorg ervoor dat je dit allemaal op tijd regelt, want je wilt natuurlijk dat alles meteen goed verloopt als jij op je nieuwe plekje zit.

Inpakken

Pak al je spullen op de juiste manier in. Probeer alle breekbare dingen bij elkaar in een doos te stoppen, zodat je op de doos kunt schrijven dat er voorzichtig mee gedaan moet worden. Zorg daarnaast voor voldoende inpakpapier, zoals bubbeltjesplastic. Hiermee kun jij je inboedel beschermen tijdens het transport en zorg je ervoor dat alles veilig in je nieuwe woning terecht komt.

Dozen

Om nog even in te haken op het inpakken, verhuisdozen zijn je beste vriend! Regel dat je genoeg verhuisdozen hebt in verschillende maten, zodat jij je spullen allemaal goed kunt inpakken. Vraag ook vooral eens in je vriendenkring of bij je familie rond of je verhuisdozen kunt lenen. Je zal er namelijk veel nodig hebben.

Huur een opslagruimte Utrecht

Als je in de buurt van Utrecht gaat wonen kan het zinvol zijn om een opslagruimte Utrecht te huren. Door je spullen in een opslagruimte Utrecht op te bergen, kun je rustig verhuizen zonder dat er allemaal spullen in de weg liggen. Daarnaast kun je jouw spullen tijdelijk in een opslagruimte Utrecht neerzetten als je bijvoorbeeld moet wachten tot je de sleutels van de nieuwe woning krijgt. Een opslagruimte Utrecht huren zorgt in ieder geval voor meer rust én meer plaats tijdens de verhuizing.

Tijd om op te ruimen

Een verhuizing is bij uitstek de perfecte kans om alle spullen die je niet meer gebruikt weg te gooien. Zo neem je alleen mee wat je daadwerkelijk gebruikt en houd je meer plaats over.

Lees ook:  Mozaïek tegels voor de badkamer

No Replies to "Eerste hulp bij verhuizen"