Een WordPress website laten maken

Wanneer je een website gaat maken kun je ervoor kiezen om dit niet zelf te doen. Je kunt je WordPress website laten maken. De website laten maken is handig, want je hebt de website dan helemaal ingericht hoe jij het wil. Daarna kun je de website gemakkelijk zelf beheren. WordPress is namelijk een erg gebruiksvriendelijk programma waar ook nog eens weinig kosten aan verbonden zijn. Bovendien gaat de website een lange tijd mee, want WordPress wordt vaak geupdate. Wanneer je kiest om een website te laten maken via WordPress ben je ervan verzekerd dat je website goed zichtbaar is op alle apparaten. Of je daarbij nu kijkt op je laptop, tablet of mobiel, de website is altijd responsive.

Kosten

Wanneer je een website gaat laten maken zijn daar natuurlijk wel kosten aan verbonden. De kosten hangen af van jouw wensen en zijn daarom zeer uiteenlopend. Als je een pagina wil met alleen wat informatie, een onepager, ben je minder geld kwijt als dat je een website wil met een homepage en nog drie andere pagina’s. Kortom: de kosten zijn dus meestal verbonden aan het aantal pagina’s. Daarnaast ligt het natuurlijk ook aan het bureau wat je inschakelt. Het ene bureau is duurder dan het andere. Het is daarom slim om altijd een offerte op te vragen, zodat je vooraf een goed beeld hebt van alle kosten die er komen kijken bij het laten maken van je website. Om je een kleine indicatie te geven kun je bij een onepager denken aan kosten vanaf €450,-. Een bedrijfswebsite heb je vanaf €750,- en een website waarbij er heel veel wensen zijn heb je vanaf €1250,-.

Vindbaarheid

Als je een website gaat laten maken dan wil je waarschijnlijk ook dat deze goed vindbaar is in Google. Het online vindbaar maken van jouw website wordt ook wel SEO genoemd. SEO staat voor Search Engine Optimization. Hierbij heb je on-page en off-page optimalisatie. Bij het maken van de website kijk je vooral naar on-page optimalisatie. Je wil dat je website snel werkt namelijk, een goed design heeft en goede zoekwoorden heeft. Als je dit wil betaal je wel een beetje extra, maar je zult al snel de voordelen ervan merken.

website laten maken

Lees ook:  3 Handige toevoegingen aan jouw veranda in Tilburg

No Replies to "Een WordPress website laten maken"