Een nieuw soort drugs

De laatste jaren zijn er een hoop nieuwe soort drugs bijgekomen. Dit zijn niet drugs die lijken op bekendere traditionele varianten als: XTC, Cocaïne en LSD. Deze nieuwe soort drugs worden meestal verkregen op recept van de huisarts en zijn daardoor extra gevaarlijk. De drugs worden namelijk gebruikt voor een ander doel dan waarvoor ze bestemd zijn wat desastreuze gevolgen kan hebben. Het gebruik van deze drugs is gericht op een kleine groep mensen die bekend staan om het experimenteren van drugs en open staan voor nieuwe ervaringen. Het onderzoek naar werkingen van deze soort drugs loopt op dit moment nog en daardoor zijn de mogelijke bijwerkingen niet bekend. In deze blog gaan we meer in over deze soort drugs en vertellen we je meer hierover.

Wat is de werking van deze drugs

Clonazolam is een chemische verbinding van de klasse benzodiazepines. Op het moment van schrijven zijn deze drugs nog legaal voor de Nederlandse wet. Dit komt onder andere doordat deze drugs nog dagelijks worden voor geschreven door huisartsen. In de meeste gevallen worden deze soort drugs voorgeschreven bij mensen met angststoornissen of acute paniekaanvallen. Andere effecten zijn: angstonderdrukking, sedatie, spierontspanning en slaperigheid. Mogelijke hevige bijwerkingen bestaan uit: geheugenverlies en ontremming. Het is een populaire vorm van zelfmedicatie door de verdovende bijwerkingen en daarom wordt deze drug steeds meer gebruikt door mensen die geen last hebben van angststoornissen of paniekaanvallen.

Clonazolam gebruiken, wat zijn de gevolgen?

Wat zijn de gevolgen van deze drugs op lange termijn. Net zoals de meeste drugs hebben benzodiazepines maar een korte werking die maximaal 6 tot 10 uur duren. De werkzame stof hierin genaamd Clonazolam is amper onderzocht. Daardoor zijn de effecten op korte en lange termijn niet goed te voorspellen. Zelfs bij een relatieve veilige hoeveelheid kunnen de effecten zeer gevaarlijk zijn.

Draag je steentje bij in het onderzoek.

We hopen dat deze blog je meer informatie heeft gegeven over Clonazolam. We raden het gebruik voor consumptie van Clonazolam af en hebben deze blog puur ter informatie verschaffing geschreven. Clonazolam dient alleen gekocht te worden voor het uitvoeren van onderzoeken en te helpen met het algemeen onderzoekproces. Ben je benieuwd geworden naar Clonazolam en wil je mee helpen in het onderzoeksproces van deze stof? Clonazolam kopen voor thuis onderzoek kan heel gemakkelijk via het internet en is 100% legaal. Bovendien help jij mee aan het researchproces naar deze werkzame stof. Hierdoor kan er meer informatie over deze stof in kaart worden gebracht, en kun je jouw bijdrage leveren in dit proces.

Lees ook:  Website klaar? Hosten maar

No Replies to "Een nieuw soort drugs"


    Got something to say?

    Some html is OK