Wat houdt catering in?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, iemand moet de catering regelen voor een evenement of feestje. Maar hoe regel je dit en wat houdt catering precies in? Catering betekent per definitie het brengen en serveren van eten en drinken op locatie. Op het moment dat jij een evenement of feest moet organiseren heb je tijd nodig om alles tot in de puntjes te regelen. Wanneer je dit allemaal moet doen kan het voorkomen dat je geen tijd hebt om voor eten en drinken te zorgen. Dit kun je dan laten uitbesteden, oftewel je schakelt een cateringbedrijf in. Zo’n bedrijf neemt jouw zorgen uit handen en zorgt dat alles voor elkaar komt. Denk er eens even aan hoeveel tijd dit wel niet bespaard, je hoeft niet koken, geen boodschappen te doen en niet te serveren!

 

catering

 

 

Zelf kiezen

Je snapt dus nu dat de catering voor een bijeenkomst, feest, bruiloft enzovoorts van groot belang is.
Het assortiment van de catering kan ik de meeste gevallen zelf worden samengesteld. Dit kan variëren van kleine hapjes naar sandwiches voor de lunch of een uitgebreid diner. Als je niet precies weet wat je gasten willen hebben of wanneer je tips nodig hebt is het meestal mogelijk in gesprek te gaan met het cateringbedrijf om te bespreken wat er mogelijk is en wat zij kunnen aanraden

 

Catering en kok aan huis

Catering en kok aan huis is een cateringbedrijf die grenzen doet verlegen. Heb je bijvoorbeeld een bruiloft? Geen probleem. Catering en kok aan huis zit boordevol goede en creatieve ideeën om deze dag onvergetelijk te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld een menu volledig gebaseerd op de Italiaanse keuken? Tafels met mooie, witte lakens met als voorgerecht dingen als verschillende soorten broodjes, antipasti en frisse wijn. Behalve dit zijn er nog andere opties bijvoorbeeld een 3- of 4 gangen diner. Het menu kan volledig worden afgestemd op de wensen en behoeftes van jouw en je gasten. Catering en Kok aan huis probeert zoveel mogelijk te helpen en mee te denken om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Neem contact op via e-mail of telefoon voor meer informatie.

Lees ook:  Zorgsector

No Replies to "Wat houdt catering in?"


    Got something to say?

    Some html is OK