Een mooie luiertas

Een mooie luiertas is niet mis. In 2020 is een luiertas niet meer zomaar iets dat je dagelijks met je meesleept. Luiertassen waren vroeger totaal niet belangrijk. Vaak namen ouders specifieke artikelen voor de baby zelfs niet mee als ze de deur uitgingen. Inmiddels vinden ouders het juist leuk als ze een mooie luiertas kunnen gebruiken. De luiertas past mooi bij de baby-uitzet en zorgt voor een prachtig geheel. Een mooie luiertas is dus nooit lelijk.

 

verzorgingstas

Een baby luiertas

Waar moet je allemaal rekening mee houden als je een baby luiertas gaan kopen? Allereerst is het belangrijk om te letten op hoe zwaar de luiertas is. Hoewel dit afhankelijk is van hoeveel er in past (hoe meer spullen er in zitten, hoe zwaarder de tas wordt) maar is ook afhankelijk van hoe zwaar de tas in eerste instantie is. Een lichte maar stevige tas is het beste. De baby luiertas van Nanabeebi is hier een mooi voorbeeld van.

Verzorgingstas

Een luiertas wordt vaak ook een verzorgingstas genoemd. Een katoenen tas heeft misschien wel een leuke uitstraling, maar het is vaak niet erg handig. Stel er komt spuug, flesvoeding of moedermelk op te zitten. Dat veeg je er niet zomaar uit! Een waterafstotende tas is veel handiger. Een waterafstotende verzorgingstas hoeft helemaal niet lelijk te zijn. Laat dat voorop staan. Zo’n tas kan zelfs erg mooi zijn!

Rugzak verzorgingstas

Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de vorm van de tas. Beslissen of je een schoudertas of een rugzak als verzorgingstas wilt hebben bijvoorbeeld is een belangrijke beslissing. Wij raden een rugzak verzorgingstas aan omdat die het stevigst op de rug zit en het gewicht verdeeld wordt. Zo overbelast je jezelf niet en kun je met gemak voorover buigen om jouw kleintje te helpen. Ideaal toch! Welke luiertas je ook pakt, zorg dat het voor jou werkt. Dat is het belangrijkst. Dus, niet te zwaar, waterafstotend, een handige vorm en comfortabel. Dat zijn de belangrijkste zaken waar je op moet letten als je een mooie luiertas gaat kopen. Succes!

 

 

Lees ook:  Apple: van computers naar grootste telefoonfabrikant ter wereld

No Replies to "Een mooie luiertas"


    Got something to say?

    Some html is OK