Wat is Singlesday?

In Nederland wordt Singlesday ook wel vrijgezellendag genoemd. Singlesday is een wereldwijd terugkerend fenomeen. Het is de bedoeling dat jij jezelf in de watten legt en producten koopt die jij leuk vind door middel van de beste aangeboden producten binnen de Singlesday deals. Deze feestdag komt oorspronkelijk uit China. Deze feestdag is in een snelle periode van China naar de rest van Azië én naar het Westen verspreid.

 

Deelnemende winkels aan Singlesday

In 2017 waaide deze feestdag voor het eerst over naar Nederland. Er is een snel groeiend aantal deelnemende winkels aan de Singlesday deals. Elk jaar worden er steeds betere aanbiedingen aangeboden. Wij vertellen je waar je kunt shoppen tijdens deze dagen. De bekendste winkels die sinds de afgelopen jaren meedoen zijn aan Singlesday zijn Bol.com, Wehkamp, Aliexpress, BCC, Bijenkorf, Hunkemoller, BALR, Adidas, Nike, FonQ, Douglas, Mediamarkt en nog veel meer filialen.

 

Hoe is Singlesday ontstaan

Zoals eerder gezegd komt Singlesday dus oorspronkelijk uit China. Het is een Chinese feestdag die wordt gevierd op 11-11. Er is voor een datum gekozen met vier enen. De vier enen worden namelijk als symbool gezien voor het vrijgezel zijn. Chinese jongeren willen met name op deze feestdag laten zien dat ze geen partner hebben.

 

Jouw ervaring met Singlesday deals

Singlesday deals

Ben jij de afgelopen jaren bezig geweest met het kopen van Singlesday deals? Wij zijn benieuwd naar hoe jij de aanbiedingen hebt ervaren, aangezien iedereen Singlesday op zijn of haar eigen manier ervaart. Waren er afgelopen jaar goede aanbiedingen en heb je veel gekocht? Of vielen de aanbiedingen jou erg tegen en heb je veel deals laten liggen? Vertel ons meer door een reactie te schrijven.

 

Welke deals zijn er bij Singlesday

Er zijn vier categorieën waar bijna alle Singlesday Deals in voorkomen. De categorieën waar de meeste aanbiedingen voor zijn, zijn alles omtrent kleding, wonen, cosmetica en elektronica. Deze vier categorieën beschikten dat jaar over 90% van de aanbiedingen en deals. In 2019 waren deze vier categorieën het meest populair. Er wordt verwacht dat het aantal Singlesday deals binnen deze vier categorieën elk jaar steeds verder zal stijgen. Ben jij er helemaal klaar voor?

 

 

Lees ook:  Kijk jij té veel naar je televisie? Zo verminder je dit!

No Replies to "Wat is Singlesday?"


    Got something to say?

    Some html is OK