Een knalfeest geven

Wanneer je op een feestje bent wil je het natuurlijk zo gezellig mogelijk maken. Je kunt een aantal dingen doen om de sfeer te verbeteren en het iedereen naar hun zin te maken. Zo kun je eens iets nieuws proberen en een silent disco organiseren. Dit zal voor veel mensen nieuw en interessant zijn, want hoe vaak hoor je nou dat mensen naar een silent disco gaan? Naast de silent disco kun je ook nog gewoon muziek draaien, zo kun je een hoekje creëren voor de mensen die deel nemen aan de silent disco.

 

Hoe organiseer je een goed feest?

Voordat we beginnen met het geven van tips moet je een ding doen, en dat is het waarschuwen van de buren en de rest van de straat. Vooral als het druk wordt is dit zeker belangrijk om te doen. Zo kunnen ze zich in ieder geval voorbereiden. Vooral wanneer er veel ouderen in je buurt wonen is dit belangrijk om te doen. Anders heb je grote kans dat de politie wordt gebeld voor geluidsoverlast. De eerste tip bij het organiseren van een knal feest is natuurlijk de gastenlijst opmaken. Je zult een indicatie moeten hebben van hoeveel personen er komen. Wanneer je weet hoeveel mensen er ongeveer komen kun je beginnen met de inkoop van het drinken en het eten als je dit erbij doet. Vraag je gasten wat ze lekker vinden om te drinken of als hapje tussen door, dan kun je daar rekening mee houden bij de inkopen.

Tips bij een silent disco

Het leuke van een silent disco is dat je verschillende muziekstijlen op hetzelfde moment kunt draaien. Dit kan natuurlijk wel alleen als de koptelefoons die je gebruikt deze mogelijkheid hebben. Laat je gasten zelf kiezen tussen verschillende kanalen om hun favoriete liedjes te vinden. Het is ook mogelijk om live muziek van een DJ of band direct te streamen op de koptelefoons. Voor nog meer vermaak hang je een wedstrijdje vast aan de silent disco. Denk aan een stoere dance battle, of laat een groep mee dansen op een lied waarna de andere groep moet raden welk liedje er afgespeeld wordt. Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden wanneer je een silent disco organiseert, maak hier dus ook gebruikt van om je feest een boost te geven!

 

silent disco

Lees ook:  1 april, kikker in je bil

No Replies to "Een knalfeest geven"


    Got something to say?

    Some html is OK