Beste designhotels in de wereld!

design hotel

Iniala Beach House Villas & Suites, Thailand

Dit is hypermoderne weelde op zijn best. Met drie uitbundige villa’s en een exclusief penthouse aan de kust van Phuket, beschikt de verblijfsaccommodatie hier over massagekamers, privézwembaden en een bioscoop. En niet te vergeten uw persoonlijke chef-kok, butler, chauffeur, huisbewaarder en spa therapeut, alles wat u zich maar kunt wensen wordt u hier aangereikt.

 

Mosiko Island

Er is niets vervelends aan Moskito Island: dit Caribische eiland, een buurland van Necker, is de thuishaven van maar liefst drie moderne, luxe landhuizen, die exclusief op maat zijn gemaakt. Hoewel het u hier aan niets ontbreken zal, ligt de nadruk op kleinigheden: rum wordt gedronken in de koelte van palmbomen, en dagen op (of in) de oceaan worden gevolgd door barbecues bij de zonsondergang met zanderige teentjes. Het is bijna een thuis-van-huis gevoel. We zeggen dit losjes vanwege de niet super goedkope zwembadjes, privé baaien, eetpaviljoens bij zonsondergang en persoonlijke chefs maar, echt, het is meer dan je archetypische eilandverblijf.

 

Hotel Casa Bonay in Barcelona

Hotel Casa Bonay, in Barcelona’s modernistische wijk Dreta de l’Eixample, is een boetiekhotel met een uitgesproken gevoel voor internationaal design, dat modern design en originele elementen combineert. Veel van het klassieke Catalaanse metselwerk samen met de mozaïekvloeren en 19e-eeuwse kenmerken van het oorspronkelijke iconische gebouw is behouden gebleven, waardoor de sfeer in het hotel is teruggekeerd.

 

Delta Hotel Vlaardingen-Rotterdam

Een prachtig verrassend hotel met uitzicht op de rivier de Scheur. De kamers zijn werkelijk prachtig en de designelementen zullen je verbazen. Er is gekozen om voornamelijk met plaatselijke kunst te werken. Iets wat we in de designhotelwereld wel steeds vaker terug zien. Kunst uit de omgeving maakt een hotel authentieker en vaak vinden gasten het ook echt leuk om in contact te staan met de omgeving van waar ze verblijven. Dit hotel doet dat enorm goed door moderne elementen van een moderne grote stad als Rotterdam te combineren met het dorpse authentieke dat Vlaardingen en omliggende steden te bieden hebben. In de buurt liggen rederijen die industrie winningen van de Rotterdamse haven door vervoeren naar andere plaatsen. Bekijk dit hotel.

 

Villa Foz Hotel & Spa

Dit Portugese pareltje heeft een klassieke uitstraling en imposante modernere elementen zoals kroonluchters die opvallend goed samen gaan met de klassieke omgeving en uitstraling.

De grootte van de grote ruimtes in Vila Foz wordt in evenwicht gehouden door het vrije gebruik van patronen, warme kleuren, vloeiende lijnen en zachte afwerkingen door de ontwerper.

Summary
Lees ook:  Zorgsector

No Replies to "Beste designhotels in de wereld!"