Een dagje weg

Veel gezinnen vinden het fijn om af en toe samen een dagje weg te gaan. Er zijn veel activiteiten in Nederland waarbij de ouderen maar ook de jongeren zich kunnen amuseren. Je kan natuurlijk ook een weekendje weggaan naar het buitenland, maar in Nederland kan het ook erg leuk zijn. Veel mensen weten nog niet wat voor moois Nederland allemaal te bieden heeft.

 

Het blotevoeten pad

Wil je dus binnenkort erop uit met je gezin, dan is het blotevoeten pad een leuke activiteit om te ondernemen. Op een blotevoeten pad loop je over allerlei verschillende ondergronden zodat je met je blote voeten kunt ervaren hoe zand, water, stenen en houtsnippers aanvoelen. Het lopen op blote voeten is een leuke, spannende en niet alledaagse activiteit om te ondernemen.

Kakkerlakken bestrijding

Ook zijn er onderweg veel verschillende dieren te zien, in het bos kan je zwijnen, vossen en herten spotten. Het kan ook zijn dat je opeens een kakkerlak tegenkomt, deze wil je liever niet in huis hebben. Als je insecten of kakkerlakken in huis hebt, zijn er gelukkig oplossingen voor zoals de kakkerlakken bestrijding. Al met al is het dus erg leuk om de natuur te verkennen tijdens het blotevoeten pad. Deze looproutes zijn overal te vinden, ook in het zuiden van Nederland in Brunssum.

Kakkerlakken bestrijding

Uitjes in Zuid- Limburg

Het zonnige Zuid-Limburg heeft veel moois te bieden. Je kan gaan afdwalen in de mysterieuze steenkolenmijn in Valkenbrug waarbij je veel over de geschiedenis geleerd krijgt. Ook wordt er in Limburg veel gebruik gemaakt van de Solex, hiermee kan je de natuur op een actieve manier ervaren. Voor kleine kinderen is er ook veel aanbod, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Monkey Town in Heerlen. Genoeg mogelijkheden om te genieten met het hele gezin!

Lees ook:  Alles uit je GoPro halen

No Replies to "Een dagje weg"