Hoe laat je je crush weten dat je geïnteresseerd bent!

anonymous sms

Iemand laten weten dat je hem of haar ziet zitten is een moeilijke opgave. Als mensen zijn we altijd bang om afgewezen te worden. Nog erger zou het zijn dat die persoon iets slecht zegt over ons of onze gevoelens openbaar maakt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om pijnloos iemand duidelijk te maken dat jij gevoelens hebt. We zetten dan ook graag voor u op een rijtje hoe je dit juist kan aanpakken

 

1. Anonymous sms

Een van de beste manieren om anoniem je crush iets te laten weten, is door gebruik te maken van een anonymous sms. Dit is heel simpel en goedkoop, aangezien je enkel het telefoonnummer van de persoon in kwestie nodig hebt om een anonymous sms te sturen. Wat je in zo een anonymous sms zet, hangt af van jou. Het is in het algemeen een zeer goede manier om iemand een hint te geven en misschien wel een duwtje in de goede richting. Een anonymous sms is trouwens ook een zeer goede manier om de persoon in kwestie uit te nodigen voor een blinde date! Laat dan via sms een tijd en plaats weten, om je crush dan te verrassen!

 

2. Vraag rond bij gemeenschappelijke vrienden

Wanneer je niet zeker bent of je crush ook gevoelens voor jou heeft, is het een goed idee om subtiel vragen te stellen aan gemeenschappelijke vrienden over zijn of haar liefdesleven. Zo kom je meer te weten over waar je staat, maar zorg je ook dat zijn vrienden op de hoogte zijn van jouw interesse en je misschien ook informatie kunnen doorspelen! Wanneer je gebruik maakt van deze manier, is het belangrijk dat je enkel spreekt met mensen die je kan vertrouwen. Het laatste dat je immers wil is dat jullie vrienden hem alles vertellen, waardoor je zelf geen kans hebt gehad.

 

3. Laat het hem of haar subtiel weten.

Een zeer confronterende manier van je gevoelens te laten weten, is natuurlijk door rechtuit met de persoon te praten. Het is echter moeilijk om je gevoelens te verwoorden als je recht voor hem of haar staat. Daarom is het geen slecht idee om  te gaan voor een subtielere aanpak. Wanneer je toch iets wil verwoorden, maar niet te veel stress wil hebben, dan is een liefdesbrief een mooi idee. Een minder directe aanpak is door de persoon in kwestie zacht aan te raken of aandacht te geven. Let hierbij vooral op zijn of haar lichaamstaal. Je wil namelijk welkom zijn en niets doen dat onaangenaam zou kunnen zijn!

 

anonymous sms

 

Lees ook:  Tips om snel tot een oplossing te komen 

No Replies to "Hoe laat je je crush weten dat je geïnteresseerd bent!"